Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βούλγαροι – ιερόδουλες: Οικογενειάρχες με παιδιά οι σαδιστές που κακοποιούσαν γυναίκες
ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ

Βούλγαροι – ιερόδουλες: Οικογενειάρχες με παιδιά οι σαδιστές που κακοποιούσαν γυναίκες

Βούλγαροι - ιερόδουλες: Τα δύο «τέρατα» από τη Βουλγαρία, 40 και 35 χρόνων, έχουν προς το παρόν τρία επιβεβαιωμένα θύματα, τα οποία όμως αναμένεται να αυξηθούν μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών τους.

Βούλγαροι – ιερόδουλες: Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για το ποινικό και ψυχιατρικό παρελθόν δύο Βούλγαρων που βίασαν και λήστεψαν τρεις ιερόδουλες από την Αλβανία, τη Ρωσία και την Ουκρανία. Ο βασικός κατηγορούμενος είχε στο ποινικό του μητρώο συλλήψεις με τέσσερα διαφορετικά επώνυμα και… έξι ονόματα για διαρρήξεις γραφείων και διαμερισμάτων. Μάλιστα, ο αρμόδιος εισαγγελέας των φυλακών είχε αποφασίσει τον εγκλεισμό του στο Ψυχιατρικό νοσοκομείο του Δαφνίου στις 24 Απριλίου 2019, καθώς τον έκρινε ιδιαίτερα βίαιο: «Επικίνδυνος για τον εαυτό του και για το κοινωνικό σύνολο» ήταν η γνωμοδότησή του!

Παρ’ όλα αυτά, πριν από λίγους είχε επιστρέψει στην κοινωνία. Εργένης, διέμενε σε ξενοδοχεία της πρωτεύουσας, όπου απολάμβανε τη συντροφιά ιερόδουλων, ενώ κυκλοφορούσε με ένα ολοκαίνουργιο πολυτελές αυτοκίνητο. Σε ένα από τα ξενοδοχεία, επί της οδού Κεραμέως στην Ομόνοια, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, αλλά προέβαλε αντίσταση και συνεπλάκη μαζί τους πριν ακινητοποιηθεί.

Εντύπωση προκαλεί ότι ο 35χρονος ομοεθνής του, που συμμετείχε στην πρωτοφανή κακοποίηση των ιερόδουλων, ο οποίος συνελήφθη στη Μιχαήλ Βόδα, είχε παράλληλα ζωή στην οποία εμφανιζόταν ως καλός… οικογενειάρχης και πατέρας δύο νηπίων. Η ομοεθνής σύζυγός του αιφνιδιάστηκε όταν κλήθηκε στην Ασφάλεια και ενημερώθηκε για τις σαδιστικές βιαιότητες που είχε ομολογήσει ο σύζυγός της νωρίτερα.

Boja: «Με βίασε 5 φορές»

Το πρώτο θύμα του επικίνδυνου «διδύμου» καταγράφηκε στις 19 Ιανουαρίου. Το ραντεβού κλείστηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο γραφείο αρχιτεκτονικής της οδού Λουκάρεως. Ο 40χρονος την ξυλοφόρτωσε και τις έδεσε χέρια και πόδια με ταινία. Την βίασε παρά φύση 5 φορές για τουλάχιστον 3 ώρες. Δεν σταμάτησε να την χτυπά στο πρόσωπο και το σώμα για να πετύχει τον σκοπό του.

Στη συνέχεια άρπαξε το κινητό της και επικοινώνησε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με φιλικό της πρόσωπο απαιτώντας 1.000 ευρώ προκειμένου να την αφήσει ελεύθερη. Φεύγοντας της άρπαξε 150 ευρώ, το κινητό της τηλέφωνο, την ταυτότητα και το διαβατήριό της. Την εγκατέλειψε δεμένη. Η 23χρονη είχε τραύματα σε όλο το σώμα και κυρίως στο κεφάλι. Τα συνεργεία της σήμανσης ταυτοποίησαν αποτύπωμα του 40χρονου, ενώ τον αναγνώρισε το θύμα.

Daria: «Με βίαζαν και οι δύο»

Το δεύτερο θύμα έπεσε στα νύχια και των δύο δραστών το απόγευμα της 28ης Ιανουαρίου, σε ερωτικό ραντεβού που κλείστηκε σε εγκαταλελειμμένο ιατρείο της οδού Φειδιππίδου. Αμέσως μόλις την… υποδέχθηκαν, ο 40χρονος άρχισε να την χτυπά με τα χέρια και με κατσαβίδι σε όλο της το σώμα και την έδεσε με ταινία. Στη συνέχεια και οι δύο μαζί την βίασαν διαδοχικά κατά φύση και παρά φύση.

Ο 40χρονος πήρε την κάρτα του δωματίου της σε ξενοδοχείο και ο συνεργός του πήγε σε αυτό αρπάζοντας προσωπικά της αντικείμενα, ενώ με τις πιστωτικές της κάρτες αφού με τη βία την ανάγκασαν να τους πει τους κωδικούς, έκαναν αναλήψεις 4.300 ευρώ από τους λογαριασμούς της. Έπειτα έφυγαν αφήνοντας δεμένο το θύμα. Στον χώρο του μαρτυρίου, ταυτοποιήθηκαν αποτυπώματα του 40χρονου, ενώ το θύμα αναγνώρισε και τους δύο δράστες.

Anna: «Με βίαζαν και λιπόθυμη»

Η επόμενη και πιο βίαιη επίθεση συνέβη το βράδυ της 1η Φεβρουαρίου, με θύμα μια 24χρονη από την Ουκρανία, και χώρο διάπραξης ένα εγκαταλελειμμένο δικηγορικό γραφείο στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου.

Ο 40χρονος άρχισε να την χτυπά με ένα ξύλινο ρόπαλο, με τον δράστη να κλιμακώνει την βία εναντίον της όταν η 24χρονη τον χτύπησε στο πρόσωπο και τα μάτια. Και αυτή την έδεσαν, και όπως καταθέτει η άτυχη κοπέλα την βίασαν διαδοχικά κατά φύση και παρά φύση, ακόμη και όταν εκείνη ήταν λιπόθυμη από τα χτυπήματα.

Ο 40χρονος πήρε και πάλι την κάρτα του ξενοδοχείου που έμενε, την ανάγκασε να αποκαλύψει τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου και ο συνεργός του πήγε εκεί, αλλά εγκατέλειψε την προσπάθεια γιατί υπήρχαν άλλα άτομο στο εσωτερικό του δωματίου. Ακολούθησε επικοινωνία του δράστη με φίλο της απαιτώντας 5.000 ευρώ για να την αφήσει ελεύθερη. Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός με κάταγμα στο κρανίο, ρήξη τυμπάνου, κάταγμα στο αριστερό χέρι, εκδορές και μώλωπες σε όλο της το σώμα. Και σε αυτή την περίπτωση ταυτοποιήθηκαν αποτυπώματα του 40χρονου ενώ η 24χρονη αναγνώρισε τους δράστες.

Βούλγαροι – ιερόδουλες: Σύλληψη και ομολογία

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών συνέλαβαν τον 40χρονο σε ξενοδοχείο της οδού Κεραμέων, παρότι αντιστάθηκε, ενώ παρόμοια αντίσταση είχε και ο 35χρονος που συνελήφθη στην οδό Μ. Βόδα στο κέντρο της Αθήνας. Στο ξενοδοχείο βρέθηκαν αντικείμενα των θυμάτων, όπως κοσμήματα, κινητό τηλέφωνο και κάρτα ξενοδοχείου.

Και οι δύο δράστες ομολόγησαν τις πράξεις τους και αποδέχθηκαν τις κατηγορίες.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα -για βιασμούς, αρπαγές, βαριές σωματικές βλάβες, ληστείες και αντίσταση, καθώς κατά τη σύλληψή τους αντιστάθηκαν σθεναρά στους αστυνομικούς. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διακριβωθεί η ενδεχόμενη συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Αναμένεται διάταξη του Εισαγγελέα για την δημοσιοποίηση των στοιχείων τους και φωτογραφίες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα θύματα.

Σεσημασμένοι οι δύο «δράκοι» ιερόδουλων

«Με ξυλοκόπησε ο ένας Βούλγαρος που κακοποιούσε ιερόδουλες»

Μια συγκλονιστική μαρτυρία είδε το «φως» της δημοσιότητας την Παρασκευή, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως αποκαλύφθηκε, μία 38χρονη γυναίκα, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, η οποία εργάζεται σε ξενοδοχείο, έπεσε θύμα κακοποίησης από τον κατηγορούμενο για βιασμό και ληστεία ιερόδουλων.

Πρόκειται για έναν από τους δύο άνδρες, Βουλγαρικής καταγωγής, οι οποίοι έκλειναν ραντεβού με ιερόδουλες, τις ξυλοκοπούσαν, τις βίαζαν και τις λήστευαν, ενώ αν εκείνες δεν είχαν χρήματα στην κατοχή τους, έπαιρναν τηλέφωνο οικείους τους, ζητώντας λύτρα.Σύμφωνα με τα όσα είπε η 38χρονη στην Εύη Γιαρκιά, στις 7 Ιανουαρίου επιστρέφοντας από τη δουλειά της, δέχτηκε επίθεση στην είσοδο του σπιτιού της από έναν άνδρα που της μιλούσε και την έβριζε στα βουλγαρικά. Της ζήτησε χρήματα και όταν η γυναίκα έβαλε τις φωνές, εκείνος την χτύπησε άσχημα.

Η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και ξύπνησε αργότερα στο νοσοκομείο, από όπου πήρε εξιτήριο 13 μέρες μετά! Όπως είπε η ίδια, αναγνώρισε τον δράστη και κατάλαβε πως πρόκειται για έναν από τους δύο που κακοποιούσαν ιερόδουλες.

Την Παρασκευή, έδωσε την κατάθεσή της στην υποδιεύθυνση ασφάλεια Αττικής. Όπως είπε, ο άνδρας που την κακοποίησε ήταν ο 40χρονος ανύπαντρος, ο οποίος εμπλέκεται στις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης των εκδιδόμενων γυναικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις