Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Πέμπτη 6/2
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Πέμπτη 6/2

Ζώδια σήμερα: Δες τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου.

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Αντί σήμερα να περιμένεις να καταλάβουν οι άλλοι τι θέλεις και τι χρειάζεσαι, έκφρασε τις ανάγκες σου και ανάλαβε δράση ή περίμενε για μια λιγότερο σκοτεινή περίοδο. Οι ενέργειες σήμερα είναι αρκετά φιλικές, αλλά όχι πολύ σίγουρες για τη λήψη αποφάσεων. Η Σελήνη στον ηλιακό 4ο οίκο σου όλη τη μέρα ενισχύει τις οικογενειακές σχέσεις και τις σπιτικές, ήρεμες δραστηριότητες. Η βραδιά κυλά ευχάριστα με τη συντροφιά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, αν χρειάζεσαι κάποιες αλήθειες προκειμένου να ξεπεράσεις το παρελθόν που σε κρατά δέσμιά του, επιδίωξε τες.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για ελαφριά επικοινωνία, μάθηση, κοινωνική ζωή. Τα ιδανικά σου βρίσκονται σε μεγαλύτερη εστίαση από ότι συνήθως και φαίνεται να στρέφεσαι προς τους ανθρώπους που σου προσφέρουν μια νέα προοπτική. Μπορεί να αισθανθείς μια ισχυρή ανάγκη για αναγνώριση στα εργασιακά για τις προσπάθειές σου και οι άλλοι να μην είναι στο ίδιο μήκος κύματος για να μπορέσουν να στην προσφέρουν. Δεν χάλασε κι ο κόσμος να κάνεις λίγη υπομονή. Πρόσθεσε στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου αξίζουν τον κόπο για να ασχοληθείς.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Σήμερα φαίνεται να ψάχνεις για ισορροπία και σταθερότητα σε συναισθηματικό επίπεδο και εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε άνετες και γειωμένες δραστηριότητες. Άκουσε το ένστικτό σου και εμπιστεύσου τη διορατικότητά σου για θέματα οικονομικά και επαγγελματικά, αντί να κουράζεσαι να βρίσκεις απαντήσεις. Πρόσθεσε και φρόντισε να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μη φέρνεις το παρελθόν στη συναισθηματική σου ζωή σαν πρότυπο και επιδιώκεις τα ίδια λάθη.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να αφήσεις τα θέματα που δεν σε εξυπηρετούν ικανοποιητικά λίγο πίσω σου. Διοχέτευσε την ενέργειά σου σε δημιουργικά επαγγελματικά σχέδια και μην καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, κυρίως αν δεν είσαι βέβαιη για τα αποτελέσματα. Αντιμετώπισε με θάρρος προβληματικά σημεία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην τα αφήνεις να διαιωνίζονται. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και μην αφήνεις την ευαίσθητη πλευρά του να σε κυριεύει.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Είσαι σε καλή κατάσταση σήμερα για χαλαρές δραστηριότητες και κάποια ενδοσκόπηση. Δώσε στον εαυτό σου προσωπικό χώρο εάν τον χρειάζεσαι και συντονίσου με τον εσωτερικό κόσμο σου. Μπορεί να λύσεις κάποιο πρόβλημα στα εργασιακά ή και να βοηθήσεις κάποιον με τις ιδέες και τη γνώση σου. Η διαίσθησή σου για ένα οικονομικό πρόβλημα είναι έντονη. Είναι προτιμότερο να αποσυνδεθείς λίγο από τις ανταγωνιστικές ή απαιτητικές καταστάσεις και να πλησιάσεις περισσότερο τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόψε προτίμησε να δεχτείς προτάσεις φίλων για διασκέδαση και μην κλείνεσαι σπίτι.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Η κοινωνική σου ζωή, οι επικοινωνίες και οι ομαδικές εργασίες σήμερα ευνοούνται περισσότερο από το συνηθισμένο. Μπορεί να αισθανθείς πως η διαίσθησή σου προσπαθεί να σου πει κάτι σημαντικό, όμως δεν θα πρέπει να την ακολουθήσεις μιας και οι καταστάσεις θολώνουν τα ένστικτά σου. Ακόμη και με κάποιες δυσκολίες, αν λειτουργήσεις με πρόγραμμα θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της μέρας στα εργασιακά. Προσπάθησε να φανείς τουλάχιστον συγκεντρωμένη σε αυτά που θέλει να σου πει απόψε ο ερωτικός σύντροφός σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αν μια νέα γνωριμία δεν εξελίσσεται με τους ρυθμούς που θα ήθελες.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να συνδεθείς με τον εσωτερικό κόσμο σου, ακόμα και με τη διέλευση της Σελήνης στο 10ο οίκο σου. Εάν δεν αισθάνεσαι έτοιμη να πάρεις κάποιες αποφάσεις δεν χρειάζεται να πιέζεσαι. Οι συνομιλίες μπορεί να φέρουν αποτέλεσμα αλλά οι έκφραση των ιδεών σου και μόνο θα μειώσει το άγχος σου στα εργασιακά. Γίνε απόψε πιο εξομολογητική με τον ερωτικό σύντροφό σου και έκφρασέ του τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, επίτρεψε σε νέες γνωριμίες να σε πλησιάσουν και να σου δείξουν τουλάχιστον τις προθέσεις τους.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Η συναισθηματική ενέργειά σου σήμερα δεν είναι αρκετά υψηλή αλλά τουλάχιστον είναι ομαλή. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα του πνεύματός σου και θα μπορούσες να βρεις πιο εύκολα από το συνηθισμένο ικανοποιητικά κανάλια για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Σημαντικές πνευματικές συνομιλίες ευνοούνται. Μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα στα εργασιακά θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις νηφάλια τη σκέψη σου. Ενέσεις τόνωσης φαίνεται να χρειάζεται η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες και ενίσχυσέ τη. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις και τηλεφωνήματα από θαυμαστές σου χρωματίζουν τη μέρα σου.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να αναγνωρίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες, να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου και να δεις κατάματα αυτά που έχεις την τάση πολλές φορές να κρύβεις κάτω από το χαλί. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να παρατηρήσεις τις συμπεριφορές των άλλων γύρω σου, να μάθεις νέα πράγματα και να λάβεις νέες πληροφορίες. Καλό θα ήταν να είσαι σε εγρήγορση στα επαγγελματικά καθώς οι ευκαιρίες τρέχουν γύρω σου και θα πρέπει να τις εντοπίσεις. Επειδή παίρνεις όλα όσα χρειάζεσαι από τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου δεν σημαίνει πως πρέπει να χαλαρώνεις. Εσύ που είσαι μόνη, ένας ίσως και πλατωνικός παρελθοντικός έρωτας επανέρχεται.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Οι σημερινές ενέργειες είναι θετικές για περιστασιακές συνομιλίες και μια χαλαρή στάση απέναντι στα γεγονότα και τις υποχρεώσεις σου. Είσαι πιο προσιτή και διατεθειμένη να προσελκύσεις θετικούς ανθρώπους ή εμπειρίες. Ίσως είναι καλύτερο να αποθηκεύσεις σημαντικές πληροφορίες και αποφάσεις στα εργασιακά για μια εποχή που θα αισθάνεσαι πολύ πιο δυνατή και σίγουρη. Απόλυτα ανανεωτική προβλέπεται η σημερινή μέρα για τη συναισθηματική σου ζωή, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε όχι.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Έχεις έναν πρακτικό και ασφαλή τρόπο σκέψης σήμερα, αλλά είσαι και εμπνευσμένη από τον επαναπροσδιορισμό των στόχων σου στο έργο, την υγεία και τα χρήματα. Ενδεχομένως να αισθάνεσαι πιο συγκεντρωμένη στα εργασιακά ή στα προγράμματα αυτοεξυπηρέτησης. Ακολουθώντας τη ροή των ρυθμών θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις εύκολα στις εργασιακές υποχρεώσεις σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου σταθεροποιείται κι αυτό σας επιτρέπει να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια πρόσφατη γνωριμία.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Οι σημερινές ενέργειες είναι θετικές για ελεύθερες, δημιουργικές και παιχνιδιάρικες δραστηριότητες. Είναι πιο εύκολο από ότι συνήθως να αφήσεις το παιδί που κρύβεται μέσα σου να χαρεί και να διασκεδάσει. Η Σελήνη εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο καθιστώντας ευκολότερο το να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Προετοιμάσου για εξαιρετικές προτάσεις στα εργασιακά. Κάντε ευχάριστα πράγματα σήμερα με τον ερωτικό σύντροφό σου και βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα γεμίσουν την καθημερινότητά σου.

Πηγή Tlife
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις