Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιλένια Ουίλιαμς: Ο Ουγγαρέζος αποκάλυψε γιατί χώρισαν
LIFESTYLE

Ιλένια Ουίλιαμς: Ο Ουγγαρέζος αποκάλυψε γιατί χώρισαν

Ιλένια Ουίλιαμς: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε για πρώτη φορά την πραγματική αιτία χωρισμού του από την Ιλένια.

Ιλένια Ουίλιαμς: Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show», ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε για πρώτη φορά την πραγματική αιτία χωρισμού του από την Ιλένια Γουίλλιαμς. «Toν Κούπερ τον είχα κάνει δώρο στην Ιλένια. Τον κράτησα εγώ, αλλά τον πηγαίνω να τον βλέπει. Την αγαπάω πολύ την Ιλένια, είμαστε πολύ καλά. Ο λόγος που δε συνεχίσαμε με την Ιλένια είναι πως όταν κάτι δεν προχωράει, καλό είναι να σταματάει. Δε χωρίσαμε για τη δουλειά, ούτε θέμα καριέρας είναι. Υπήρχαν πρακτικές δυσκολίες γιατί όταν επέστρεφε 4 το πρωί και εγώ έφευγα 5.30 δεν υπήρχε επαφή. Τα βρίσκεις όμως αυτά.

Έγινε μια συζήτηση στην οποία είδαμε πως αυτό το πράγμα δεν πηγαίνει στο επόμενο στάδιο. Αυτή η συζήτηση δεν ευοδώθηκε και έτσι ήταν αναπόφευκτο να χωρίσουμε. Δεν είχαμε ποτέ θέμα ζήλειας. Περνούσαμε καλά μεταξύ μας. Είναι πολύ καλό παιδί, από πολύ καλή οικογένεια. Έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα. Είχα στο μυαλό μου πως από νωρίς ήθελα να γίνω πατέρας. Ποτέ δεν το ζόρισα και φτάσαμε 40. Έχω φρικάρει λίγο με τη φάση της μοναξιάς» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ιλένια Ουίλιαμς: Όσα είπε ο Ουγγαρέζος στον Αρναούτογλου

Ιλένια Ουίλιαμς: Η αποκάλυψη του Λιάγκα για τον Ουγγαρέζο

Παράλληλα τη συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο περιοδικό «ΟΚ!» σχολίασε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρώην συνεργάτης και φίλος του Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός ανέφερε ότι αποκάλυψε στο «Πρωινό» τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς το περασμένο φθινόπωρο, καθώς δεν ήθελε να διαιωνίζεται το θέμα.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, έκανε μια νέα  αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή. «Αν ο Δημήτρης είχε μια καινούργια σχέση, ο δημοσιογράφος θα έκανε focus στην καινούργια σχέση του Δημήτρη. Ο Δημήτρης όμως παρότι μπορεί να έχει σχέση, επειδή εγώ τον έχω δει με μια πολύ ωραία κοπέλα να κυκλοφορεί… Πλάκα κάνω, δεν ξέρω τίποτα. Ο Δημήτρης δεν έχει κάτι επίσημο. Αν είχε μια επίσημη σχέση θα τον ρωτούσαν για τη σχέση του. Τώρα που δεν έχει τον ρωτάνε για τον χωρισμό του» είπε ο δημοσιογράφος.

Ιλένια Ουίλιαμς: Τι είχε δηλώσει η ίδια για τον χωρισμό

«Ήμουν σε μια σχέση που είχε εκτεθεί πολύ και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού διήρκεσε πέντε χρόνια. Είναι μια προσωπική επιλογή δύο ανθρώπων που οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση. Τι να σχολιάσεις πάνω σε αυτό; Τους λόγους; Δεν χρειάζεται» δήλωσε μεταξύ άλλων η Ιλένια Ουίλιαμς, σε συνέντευξή της στο νέο Celebrity.

Και συμπλήρωσε για τη ζωή της μετά τον χωρισμό: «Έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα. Ακόμη προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου, αλλά με έχει βοηθήσει και το γεγονός ότι δουλεύω πάρα πολύ. Ακόμα και το σπίτι μου έχει μετατραπεί πλέον σε ένα χώρο όπου πηγαίνω μόνο για ύπνο».

Ιλένια Ουίλιαμς: Η συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις