Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά τώρα Φάληρο: Φωτιά σε διαμέρισμα – Απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες
ΔΥΟ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΙ

Φωτιά τώρα Φάληρο: Φωτιά σε διαμέρισμα – Απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες

Φωτιά τώρα Φάληρο: Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ο απεγκλωβισμός ενοίκων του κτηρίου.

Φωτιά τώρα Φάληρο: Μια μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε λίγο νωρίτερα σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Στο διαμέρισμα όπου μαίνεται η φωτιά έχει ήδη μεταβεί μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής. Πυροσβέστες, χρησιμοποιώντας κλίμακα από κλιμακοφόρο όχημα, επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν δύο γυναίκες μία από τον 5ο όροφο και μία από την ταράτσα. Στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου, όπου εκδηλώθηκε η φωτιά, είχε εγκλωβιστεί μια γυναίκα, η οποία απεγκλωβίστηκε με τη χρήση του κλιμακοφόρου οχήματος της Πυροσβεστικής. Η γυναίκα παρέμεινε στο φλεγόμενο διαμέρισμα για διάστημα περίπου 45 λεπτών. Λίγη ώρα αργότερα οι πυροσβέστες έφτασαν στην ταράτσα και απεγκλώβισαν μία ηλικιωμένη γυναίκα. Λίγο πριν να επιβιβαστεί στο ασθενοφόρο η γυναίκα φώναξε, μάλιστα, «ευχαριστώ» στους πυροσβέστες και τους γείτονες.

Αυτή την ώρα οι πυροσβέστες εξετάζουν αν υπάρχουν άλλοι εγκλωβισμένοι στο διαμέρισμα και στο κτίριο. Η φωτιά ξεκίνησε σε διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου, σε πολυκατοικία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πρωτέως και Μουσών, στο Παλαιό Φάληρο και οι καπνοί ήταν ορατοί σε μεγάλη ακτίνα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική για την κατάσβεση της φωτιάς μετέβησαν στο Παλαιό Φάληρο 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν εκκενωθεί προληπτικά το διπλανά διαμερίσματα της πολυκατοικίας ενώ η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην περιοχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις