Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σκορδά σχέση: Η σπόντα της Φαίης για την προσωπική της ζωή
LIFESTYLE

Σκορδά σχέση: Η σπόντα της Φαίης για την προσωπική της ζωή

Σκορδά σχέση: Άφωνοι οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά με την αποκάλυψή της στον αέρα του Πρωινού για την προσωπική της ζωή.

Σκορδά σχέση: Η Λίτσα Πατέρα το μεσημέρι της Τρίτης έκανε μια τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και ο Νίκος Μουτσινάς την ρώτησε για την προσωπική ζωή της Φαίης Σκορδά. «Άρης στον Σκορπιό είναι ο πιο σεξουαλικός και ο πιο επαναληπτικός Άρης που μπορεί να υπάρχει», είπε η γνωστή αστρολόγος, με τον παρουσιαστή και ηθοποιό να ρωτά με υπονοούμενο: «Ο Άρης της Φαίης σε τι φάση;».

Η Λίτσα Πατέρα απέφυγε να απαντήσει και απλά γέλασε. Ωστόσο, η Φαίη Σκορδά έπαιξε το συγκεκριμένο απόσπασμα στην εκπομπή της «Το Πρωινό» και δεν δίστασε να απαντήσει, αιφνιδιάζοντας ακόμα και τους συνεργάτες της. «Νίκο μου, άκουσέ με λίγο, ο Άρης μου είναι μια χαρά. Είναι στα καλύτερά του», είπε η Φαίη Σκορδά κοιτώντας την κάμερα.

Σκορδά – Λιάγκας στις Σέρρες

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί εδώ και χρόνια να αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όμως, τα δυο τους παιδιά, Δημήτρης και Γιάννης είναι η βασική τους προτεραιότητα.

Λίγες ημέρες πριν ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, εντόπισε τους διάσημους παρουσιαστές στις Σέρρες όπου ταξίδεψαν για να περάσουν λίγο χρόνο μακριά από την Αθήνα και δίπλα στους γονείς και στους συγγενείς της Φαίης. Και οι δύο ήταν ντυμένοι σε μαύρους και πράσινους τόνους και δεν αποχωρίστηκαν στιγμή τα μαύρα γυαλιά ηλίου.

Η σχέση ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι είναι πλέον άψογη όπως πολλές φορές έχουν επισημάνει και οι δύο και κυρίως ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος, όπως και η Φαίη, έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή των δύο γιων τους, του Γιάννη και του Δημήτρη που αποτελούν την πρώτη και απόλυτη προτεραιότητά τους.

Δείτε ακόμη

Ο Γιώργος Λιάγκας μιλάει για τον χωρισμό του: Έχω κλάψει όσο ποτέ άλλοτε (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις