Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάγκυ Ταμπακάκη: Ο σύζυγος της πρώην παίκτριας του MasterChef και το πρόβλημα υγείας
LIFESTYLE

Μάγκυ Ταμπακάκη: Ο σύζυγος της πρώην παίκτριας του MasterChef και το πρόβλημα υγείας

Μάγκυ Ταμπακάκη: «Ήταν καλοκαίρι του 2016 που μάθαμε πως ο Φραντσέσκο πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας».

Μάγκυ Ταμπακάκη: Καλεσμένη στην εκπομπή Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» ήταν η Μάγκυ Ταμπακάκη. Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε για την απόφαση που πήρε με τον άνδρα της να επιστρέψουν στην Ελλάδα, όταν εκείνος διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν καλοκαίρι του 2016 που μάθαμε πως ο Φραντσέσκο πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Είχε μηδαμινά συμπτώματα. Για ένα διάστημα βούιζε το αυτί του. Δε σου πάει ο νους. Μετά από αυτό, για καμιά εβδομάδα τον έκαιγε το πόδι του από κάτω. Μου το έλεγε και του έλεγα πως ίσως είναι το κυκλοφορικό».

Μάγκυ Ταμπακάκη: Πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή της με τη μαγειρική

Μάγκυ Ταμπακάκη: Το πρόβλημα υγείας του συζύγου της

Συνεχίζει η πρώην παίκτρια του MasterChef: «Χωρίς να το γνωρίζω πήγε και έκανε μαγνητική και διεγνώσθη με σκλήρυνση σε αρχικό στάδιο. Ευτυχώς σε καλό σημείο του εγκεφάλου που σημαίνει πως δεν έχει ραγδαία εξέλιξη».

Τόνισε ακόμα ότι: «Πάντα το λέγαμε πως όταν μεγάλωνε ο μικρός θέλαμε να πάει σχολείο στην Ελλάδα. Το λέγαμε, αλλά ουσιαστικά εγώ δεν το ήθελα πολύ. Όταν λοιπόν ήρθε αντιμέτωπος με την αρρώστια του, μου είπε πως θέλει να φύγουμε και να γυρίσουμε στην Ελλάδα, γιατί εκεί νιώθει ευτυχισμένος. Ήρθαμε στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2017. Ο άντρας μου δεν εργάζεται. Ήταν στην αεροπορία και έχει βγει σε πρόωρη σύνταξη».

Μάγκυ Ταμπακάκη: Η αποκάλυψη του πρώτου γάμου της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις