Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος: Η νέα συγκινητική ανάρτηση
LIFESTYLE

Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος: Η νέα συγκινητική ανάρτηση

Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος: Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία του με ξυρισμένο κεφάλι και έγραψε λίγα, αλλά πολύ συγκινητικά λόγια.

Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος: Ο Αντίνοος Αλμπάνης δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου, όπου τόνισε πόσο σημαντικό είναι όλοι να ξεχάσουμε κάθε ταμπού και να καταρρίψουμε κάθε στίγμα γύρω από την ασθένεια. Άλλωστε από τότε που αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με λέμφωμα το περασμένο καλοκαίρι, δε διστάζει να μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό, ώστε να ευαισθητοποιήσει το κοινό.

Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία του με ξυρισμένο κεφάλι και έγραψε λίγα, αλλά πολύ συγκινητικά λόγια. Ο Αντίνοος Αλμπάνης υπογράμμισε τη σημασία της ευαισθητοποίησης του κόσμου γύρω μας σχετικά με τον καρκίνο και υπενθυμίζει ότι όλοι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας, ανεξάρτητα από το οτιδήποτε. «Αγκαλιάζω όλες μου τις πληγές, καθώς αυτές είναι τα παράσημά μου» έγραψε μεταξύ άλλων.

«Εύχομαι σε όλους μια χαρούμενη Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και ελπίζω ο καθένας από εμάς να γιορτάσει και να αγκαλιάσει αυτήν τη ημέρα. Να απομακρύνουμε κάθε σχετικό στίγμα και ταμπού. Να ευαισθητοποιήσουμε τους άλλους γύρω μας και να νιώθουμε αγάπη για τον εαυτό μας, ό,τι κι αν γίνει. Αγκαλιάζω όλες μου τις πληγές, καθώς αυτές είναι τα παράσημά μου» έγραψε ο Αντίνοος Αλμπάνης στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία.

Η φωτο που ανέβασε στο Instagram
Δείτε ακόμη

Γιώργος Βότσκαρης: Να σου πω εγώ τι είναι καρκίνος…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις