Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου: Αεροσκάφος δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο Ηράκλειο
ΕΛΛΑΔΑ

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου: Αεροσκάφος δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο Ηράκλειο

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου: Αιτία στάθηκε φυσικά η έντονη κακοκαιρία που ανάγκασε το αεροπλάνο να αλλάξει προορισμό.

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνουΠολύ ισχυροί νότιοι άνεμοι πνέουν από τα ξημερώματα στην Κρήτη δημιουργώντας προβλήματα εκτός των άλλων και στις αεροπορικές συνδέσεις. Σήμερα το πρωί, η πτήση από την Αθήνα και το «Ελ. Βενιζέλος» δεν κατάφερε να προσγειωθεί στον προορισμό της, την Κρήτη και συγκεκριμένα το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης». Αιτία στάθηκε φυσικά η έντονη κακοκαιρία που ανάγκασε το αεροπλάνο να αλλάξει προορισμό και τελικά να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο των Χανίων, «Ιωάννης Δασκαλάκης». Υπενθυμίζεται ότι ένα ψυχρό κύμα εισβάλλει στη χώρα και φέρνει τα πάνω κάτω στον καιρό, με θερμοκρασίες έως και 12 βαθμούς κάτω από τις μέγιστες του περασμένου Σαββατοκύριακου, φέρνοντας βροχές, καταιγίδες, αλλά και χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Ο χειμωνιάτικος καιρός αναμένεται να κρατήσει μάλιστα ως το Σάββατο, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, καθώς από την Πέμπτη αναμένονται χιόνια και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για τα φαινόμενα, που θα πλήξουν όλη τη χώρα. Σύμφωνα με το meteo, οι θερμοκρασίες θα παρουσιάσουν κάθετη πτώση και έως την Πέμπτη η μέγιστη θα είναι 12 βαθμούς κάτω σε αρκετές πόλεις της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Αθήνα.  Για σήμερα ο καιρός προβλέπεται συννεφιασμένος, με βροχές κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια μέρη της χώρας, με σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία από το μεσημέρι στις υπόλοιπες περιοχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις