Μέσι – Αμπιντάλ: Ο ισπανικός Τύπος για τον εμφύλιο στη Μπαρτσελόνα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσι – Αμπιντάλ: Ο ισπανικός Τύπος για τον εμφύλιο στη Μπαρτσελόνα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

Μέσι - Αμπιντάλ: Η "Sport" έχει ως κεντρικό τίτλο "Τσουνάμι" με φωτογραφία των δύο ανδρών και τα σχόλια τους για την πορεία των "μπλαουγκράνα". 

05.02.2020 | 09:02

Μέσι – ΑμπιντάλΙδιαίτερα «βαρύ» είναι το κλίμα στη Μπαρτσελόνα με την κόντρα Μέσι – Αμπιντάλ. Όπως είναι λογικό, ο ισπανικός Τύπος ασχολείται με τον “εμφύλιο” στην Μπάρτσα, παρουσιάζοντας άγνωστες πτυχές της κόντρας μεταξύ των δύο πρώην συμπαικτών. Η “Sport” έχει ως κεντρικό τίτλο “Τσουνάμι” με φωτογραφία των δύο ανδρών και τα σχόλια τους για την πορεία των “μπλαουγκράνα”. Από την άλλη πλευρά, η μαδριλένικη “AS” έχει ως κεντρικό τίτλο “CAOS FC”, με φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι και του Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω νέου προβλήματος τραυματισμού. Στο ίδιο μήκος κύματος με την “Sport” κινείται κι η “Mundo Deportivo” που αναφέρει στην κόντρα Μέσι – Αμπιντάλ.

Τέλος, η “Marca” έχει ως τίτλο “Η γροθιά του Μέσι” και υποστηρίζει πως ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα είναι έτοιμος να εκραγεί εξαιτίας της κατάστασης που υπάρχει στο club ειδικά την εφετινή σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μέσι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές μέχρι να βρεθεί η “χρυσή” τομή και να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Με την υπάρχουσα κατάσταση στο σύλλογο, δεν θεωρείται βέβαιο πως ο 32χρονος επιθετικός θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, αν δεν λάβει συγκεκριμένες διαβεβαιώσεις από τους διοικούντες την “Μπάρτσα”. Κι η αλήθεια είναι πως οι δηλώσεις του Αμπιντάλ δεν βοηθούν προς αυτό.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα του ισπανικού Τύπου:
Exit mobile version