Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γυναίκα χωρίς όνομα 4/2: Οι εξελίξεις για το σημερινό επεισόδιο της Τρίτης
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γυναίκα χωρίς όνομα 4/2: Οι εξελίξεις για το σημερινό επεισόδιο της Τρίτης

Γυναίκα χωρίς όνομα 4/2: Η Μάρθα ζητάει από τον Νίκο να δολοφονήσει την Κάτια μέσα στο σπίτι της την μέρα του γάμου της Έλλης.

Γυναίκα χωρίς όνομα 4/2: Δύο γυναίκες πολεμούν μέχρι τέλους για τη ζωή που τους έκλεψαν: τη ζωή των παιδιών τους… Η σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» που έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού, προβάλλεται καθημερινά στις 18:30. Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, ο αστυνόμος προσπαθεί ακόμα να λύσει το γρίφο με τη φωτογραφία της Μαρίνας με τον Πέτρο. Η Μάρθα ζητάει από τον Νίκο να δολοφονήσει την Κάτια μέσα στο σπίτι της την μέρα του γάμου της Έλλης.

Παράλληλα η Κάτια και ο Αργύρης υποψιάζονται πως το ατύχημα με το δέντρο στην εκδρομή τους ήταν κόλπο του Νίκου και της Μάρθας. Ο Φώτης μαθαίνει πως η δίκη του θα γίνει γρήγορα και ο Μιχάλης με την Μαρίνα προσπαθούν να βρουν αποδείξεις για την αθωότητα του. Η Κλειώ προσπαθεί να πείσει τον Νίκο να μην το σκάσει στο εξωτερικό. Την ίδια στιγμή, η Κάτια έρχεται αντιμέτωπη με την Μάρθα και της αποκαλύπτει πως γνωρίζει πως συνεργάζεται με τον Νίκο.

Γυναίκα χωρίς όνομα 4/2: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις