Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 4: Αυστηροί οι κριτές με το… ριζότο παίκτη – Αρνήθηκε να δοκιμάσει ο Ιωαννίδης
LIFESTYLE

MasterChef 4: Αυστηροί οι κριτές με το… ριζότο παίκτη – Αρνήθηκε να δοκιμάσει ο Ιωαννίδης

MasterChef 4: Ο διαγωνιζόμενος του MasterChef 4 τόνισε πως γνωρίζει ότι ο Πάνος Ιωαννίδης είναι ειδικός στο ριζότο, ωστόσο πρόσθεσε πως και εκείνος είναι ιδιαίτερα έμπειρος στο συγκεκριμένο πιάτο.

MasterChef 4: Ο Γιώργος από τον Πειραιά αποφάσισε να ετοιμάσει ένα ριζότο γαρίδας για να εντυπωσιάσει τους κριτές του MasterChef 4, Μετά τον ιεραπόστολο στην Αφρική, αλλά και τον εργαζόμενο στον ΟΗΕ, που ταξίδεψε μια μέρα για να βρεθεί στις οντισιόν. Έτσι, πίσω από τον πάγκο του MasterChef 4 βρέθηκε ένας παίκτης που μπήκε με φόρα, αλλά τελικά δεν εντυπωσίασε. Ο διαγωνιζόμενος του MasterChef 4 τόνισε πως γνωρίζει ότι ο Πάνος Ιωαννίδης είναι ειδικός στο ριζότο. Ωστόσο πρόσθεσε πως και εκείνος είναι ιδιαίτερα έμπειρος στο συγκεκριμένο πιάτο. Το αποτέλεσμα ωστόσο τον διέψευσε πανηγυρικά.

Από την πρώτη στιγμή, παρότι ο παίκτης του MasterChef 4 μιλούσε για πεντάδα στο παιχνίδι, ο τρόπος που μαγείρευε παραξένεψε τους κριτές και ειδικά τον Πάνο Ιωαννίδη. Αρχικά, ο κριτής του MasterChef 4 παραξενεύτηκε με τον μάγειρα που επέλεξε να ετοιμάσει το ριζότο σε τηγάνι και όχι σε κατσαρόλα. Ο διαγωνιζόμενος ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος. Αυτό φάνηκε όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να του εξηγήσει τον λόγο που ετοίμασε τόσο μεγάλη ποσότητα φαγητού, με τον Γιώργο να κομπιάζει και να μην μπορεί να απαντήσει.

MasterChef 4: Η κριτική του Ιωαννίδη

Ακολούθησαν και άλλα λάθη από τον διαγωνιζόμενο του MasterChef 4. Λάθη που παρακολουθούσε από κοντά ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο Γιώργος πρόσθεσε βούτυρο και παρμεζάνα δίχως να αποσύρει το ριζότο από τη φωτιά. Κάτι που όπως αναγνώρισε και ο ίδιος είναι λάθος, ενώ στην ερώτηση, τι είδους ρύζι χρησιμοποίησε, από την αγωνία του εκείνος είπε «καρολίνα». Παρά την διευκρινιστική ερώτηση των κριτών του MasterChef 4, ο διαγωνιζόμενος επέμεινε πως το ρύζι που επέλεξε ήταν «καρολίνα».

Έτσι, ο Πάνος Ιωαννίδης σχολιάζει δηκτικά πως και εκείνος το επιλέγει, αλλά για τα γεμιστά. «Το να λες ότι σου αρέσει να κάνεις ένα ριζότο και να μην ακολουθείς καμία διαδικασία, να μην γνωρίζεις το υλικό που έχεις βάλει μέσα και να μην κάνεις και το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει με ριζότο, δεν μου δείχνει πουθενά αγάπη» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης στην κριτική του. Νωρίτερα, ο κριτής του MasterChef 4, είχε αρνηθεί να δοκιμάσει το πιάτο του Γιώργου.

MasterChef 4: Η audition του Γιώργου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις