Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κόμπι Μπράιαντ: Μήνυμα ζωής από την χήρα του αδικοχαμένου “θρύλου”
ΚΟΣΜΟΣ

Κόμπι Μπράιαντ: Μήνυμα ζωής από την χήρα του αδικοχαμένου “θρύλου”

Κόμπι Μπράιαντ: Να απολαμβάνετε τις στιγμές δίπλα στους αγαπημένους σας, λέει η σύζυγος του αδικοχαμένου Κόμπι.

Κόμπι Μπράιαντ: Η Βανέσα Μπράιαντ είδε πριν λίγες μέρες να χάνονται ξαφνικά από τη ζωή ο σύζυγός της, Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη της, Τζιάνα. Την ώρα που η ίδια προσπαθεί πλέον να συνέλθει από το ισχυρότατο σοκ και να σταθεί δίπλα στις άλλες τρεις κόρες της, η Βανέσα Μπράιαντ στέλνει και μηνύματα ζωής μέσω Twitter. Αναρτώντας φωτογραφία της με τον Κόμπι Μπράιαντ η σύζυγος του αδικοχαμένου πρώην μπασκετμπολίστα καλεί τους πάντες «να απολαμβάνετε κάθε δευτερόλεπτο δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί δεν γνωρίζετε πότε θα φύγουν από αυτό τον κόσμο».

Παράλληλα εκφράζει για άλλη μια φορά το «ευχαριστώ» της για όλη την στήριξη. «Τα κορίτσια μου κι εγώ ευγνωμονούμε τα εκατομμύρια ανθρώπων που μας έχουν εκφράσει την συμπαράσταση και αγάπη τους σε αυτή την τραγική στιγμή. Σας ευχαριστούμε για τις προσευχές σας. Φυσικά και τις έχουμε ανάγκη», έγραψε χαρακτηριστικά σε δεύτερη ανάρτησή της στο Twitter.

Μετά από μια λαμπερή πορεία, ο Μπράιαντ δεν θα γιορτάσει ποτέ ξανά τα επιτεύγματα της επόμενης γενιάς. Δεν θα ξανακοουτσάρει ποτέ την κόρη του στους αγώνες των Lady Mambas. Δεν θα προσευχηθεί σιωπηλά στο παρεκκλήσι. Δεν θα αγκαλιάσει ξανά τη γυναίκα και τις κόρες του…

Δείτε ακόμη

Βανέσα Μπράιαντ: «Δεν υπάρχει 24, χωρίς 2»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις