Αθήνα

°C

Τετάρτη

12

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ατάρι παιχνίδια: Εγκαινιάζει ξενοδοχεία στις ΗΠΑ με θέμα τα video games
ΚΟΣΜΟΣ

Ατάρι παιχνίδια: Εγκαινιάζει ξενοδοχεία στις ΗΠΑ με θέμα τα video games

Ατάρι παιχνίδια: Ο πάλαι ποτέ τεχνολογικός κολοσσός βλέπει πως δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις εταιρείες - γίγαντες που μεσουρανούν αυτή τη στιγμή στα βιντεοπαιχνίδια και είναι αποφασισμένη να κινηθεί σε άλλες επιχειρήσεις.

Ατάρι παιχνίδιαΑλυσίδα ξενοδοχείων στις ΗΠΑ είναι έτοιμη να εγκαινιάσει η Atari. Ο πάλαι ποτέ τεχνολογικός κολοσσός βλέπει πως δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις εταιρείες – γίγαντες που μεσουρανούν αυτή τη στιγμή στα βιντεοπαιχνίδια και είναι αποφασισμένη να κινηθεί σε άλλες επιχειρήσεις. Η Atari ανακοίνωσε πως εισέρχεται στις επιχειρήσεις φιλοξενίας εγκαινιάζοντας μία αλυσίδα ξενοδοχείων στις ΗΠΑ με θέμα τα βιντεοπαιχνίδια. Η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδιά της αυτή την εβδομάδα, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για σύμπραξη με τον όμιλο GSD Group και την εταιρεία αξιοποίησης ακινήτων True North Studio.

Το πρώτο ξενοδοχείο θα λειτουργήσει στο Φοίνιξ και το σχέδιο είναι να προσφέρει διαμονή και ψυχαγωγία με συμμετοχή σε live e-sports εκδηλώσεις. Όπως επίσης και την πρόσβαση σε ειδικούς για παιχνίδι χώρους και εγκαταστάσεις εικονικής πραγματικότητας VR/AR. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την GSD Group και την True North Studio για να δημιουργήσουμε τα πρώτα ξενοδοχεία Atari στις ΗΠΑ» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Atari, Fred Chesnais. «Μαζί θα χτίσουμε ένα χώρο που θα είναι πολλά περισσότερα από ένα μέρος διαμονής. Η Atari είναι ένα εικονικό παγκόσμιο εμπορικό σήμα που έχει απήχηση σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, χωρών, πολιτισμών και ανυπομονούμε οι λάτρεις και οι οικογένειές τους να απολαύσουν αυτή τη νέα φιλοσοφία ξενοδοχείου» πρόσθεσε.

Η έναρξη ανέγερσης του ξενοδοχείου στο Φοίνιξ τοποθετείται στα μέσα του 2020 και αργότερα ξενοδοχεία Atari θα αποκτήσουν οι πόλεις, Όστιν, Σικάγο, Ντένβερ, Λας Βέγκας, Σαν Φρανσίσκο, Σαν Χοσέ και Σιατλ. «Τα ξενοδοχεία Atari θα είναι τα πρώτα του είδους στις ΗΠΑ και θα προσφέρουν στους λάτρεις των video games όλων των ηλικιών την απόλυτη εμπειρία στην ψυχαγωγία και σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού», ανέφερε η συνιδρύτρια της GSD Group, Σέλι Μέρφι. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε σε αυτό το πρότζεκτ με τόσο σπουδαίους εταίρους» είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις