Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γρίπη – σχολεία 2020: Aντισηπτικά από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο της Θεσσαλονίκης για προφύλαξη ιώσεων
ΕΛΛΑΔΑ

Γρίπη – σχολεία 2020: Aντισηπτικά από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο της Θεσσαλονίκης για προφύλαξη ιώσεων

Γρίπη - σχολεία 2020: Τα κιβώτια περιείχαν συνολικά 220 συσκευασίες αντισηπτικών.

Γρίπη – σχολεία 2020: Σε δωρεά αντισηπτικών προχώρησε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στα σχολεία της πόλης για προφύλαξη από τις ιώσεις. Συγκεκριμένα, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, παραχώρησε στον Δήμο Θεσσαλονίκης, δέκα κιβώτια. Τα κιβώτια περιείχαν συνολικά 220 συσκευασίες αντισηπτικών. Στόχος ήταν να διατεθούν στα σχολεία ως μέτρο προφύλαξης απέναντι στις ιώσεις. «Οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης, με βαθύ το αίσθημα της ευθύνης, ανταποκρίθηκαν άμεσα και εντυπωσιακά».

«Η ανταπόκριση αυτή έγινε μέσα σε μόλις δύο 24ωρα. Αφορά το αίτημα του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Χαράλαμπου Αηδονόπουλου για δωρεά αντισηπτικών στα σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Στόχος είναι να μπει ένας φραγμός στην εξάπλωση των λοιμώξεων που αυτή την περίοδο είναι σε έξαρση». Αυτή ήταν η δήλωση από τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Διονύσιου Ευγενίδη. Τονίζει, παράλληλα, ότι ο ΦΣΘ είναι πάντα παρών και συμμετέχει σε κοινωνικές δράσεις που διοργανώνουν υγειονομικοί και άλλοι θεσμικοί φορείς της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις