Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Bafta 2020 Πατσίνο: Η τούμπα του ηθοποιού στο κόκκινο χαλί
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Bafta 2020 Πατσίνο: Η τούμπα του ηθοποιού στο κόκκινο χαλί

Bafta 2020 Πατσίνο: Ευτυχώς για τον ίδιο η πτώση ήταν «αναίμακτη» όπως φρόντισε να δείξει στους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που τον περίμεναν μέσα στο Royal Albert Hall σηκώνοντας ψηλά τα χέρια του.

Bafta 2020 ΠατσίνοΣε ιδιαίτερα… προβληματική βραδιά εξελίχθηκε αυτή των φετινών Bafta. Δεν του έφτανε που δεν κατέκτησε το βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου το οποίο απονεμήθηκε στον – απόντα από την τελετή – Μπραντ Πιτ αλλά περπατώντας στο κόκκινο χαλί έχασε το βηματισμό του και «έφαγε» μια μεγαλοπρεπή τούμπα. Δίπλα του την ώρα της πτώσης ήταν η φίλη του Μέιταλ Ντοχάν η οποία σοκαρίστηκε βλέποντας τον 79χρονο Αμερικανό ηθοποιό να πέφτει. Ευτυχώς για τον ίδιο η πτώση ήταν «αναίμακτη» όπως φρόντισε να δείξει στους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που τον περίμεναν μέσα στο Royal Albert Hall σηκώνοντας ψηλά τα χέρια του.

Κατά τα άλλα η βραδιά των Bafta είχε μεν πολύ λάμψη και εντυπωσιακές παρουσίες, μεταξύ των οποίων και αυτή της Κέιτ Μίντλετον, αλλά ελάχιστο σασπένς και σχεδόν καμία ανατροπή καθώς τα αποτελέσματα ταυτίστηκαν με τις προβλέψεις: Μεγάλος νικητής της βραδιάς αναδείχτηκε, όπως αναμενόταν, ο Σαμ Μέντες και η ταινία του «1917» η οποία απέσπασε επτά συνολικά βραβεία μεταξύ των οποίων και αυτά της «Καλύτερης Ταινίας» και του «Καλύτερου Σκηνοθέτη» και «Καλύτερου Κάστινγκ».

«Μερικές φορές είναι εύκολο να ξεχάσεις την αληθινή εμπειρία του γυρίσματος μιας ταινίας. Σε αυτήν την ταινία όμως σκηνοθέτησα τον…παράδεισο, κάτι που δεν νομίζω πως θα μού ξανασυμβεί» είπε εμφανώς χαρούμενος και ελαφρώς συγκινημένος ο Βρετανός σκηνοθέτης παραλαμβάνοντας το Βραβείο Σκηνοθεσία.

Δείτε καρέ – καρέ την τούμπα του Αλ Πατσίνο:


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις