Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρένια Λουιζίδου: Το «Καφέ της Χαράς» και η προσωρινή της αποχώρηση
LIFESTYLE

Ρένια Λουιζίδου: Το «Καφέ της Χαράς» και η προσωρινή της αποχώρηση

Ρένια Λουιζίδου: «Σε πέντε επεισόδια έπαιξα, δεν ήταν και μια πόρτα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Ρένια Λουιζίδου: Όπως είναι γνωστό, η πρωταγωνίστρια της σειράς θα συμμετείχε στα πρώτα πέντε επεισόδια του φετινού κύκλου της σειράς ενώ μέχρι σήμερα δεν ήταν σαφές πότε ακριβώς θα επέστρεφε στα τηλεοπτικά της καθήκοντα. Η Ρένια Λουιζίδου καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την προσωρινή αποχώρησή της από τη σειρά «Καφέ της Χαράς» που σαρώνει κάθε εβδομάδα στους πίνακες τηλεθέασης.

«Σε πέντε επεισόδια έπαιξα, δεν ήταν και μια πόρτα. Κοίταξε, το “Καφέ” ήταν μια πολύ σύνθετη ιστορία στο να οργανωθεί και να γίνει. Πότε, για πόσο κλπ. Εγώ ήμουν σε μια άλλη δουλειά που κρατούσε πέντε χρόνια, στο “Σόι”. Λοιπόν, δεν ξέραμε σε τι βαθμό θα μπορέσουμε να συντονίσουμε τα προγράμματα, τα διαφορετικά κανάλια και όλα αυτά… Τα παιδιά αρχίσανε πέρυσι να γράφουν το σενάριο γνωρίζοντας ότι είχα άτυπη άδεια από τον Alpha για τα πέντε πρώτα επεισόδια και θα δούμε παρακάτω.

Ρένια Λουιζίδου: Αποκαλύπτει αν θα επιστρέψει στη σειρά

Συνεχίζει σημειώνοντας πως: «Γράφτηκαν και κάποια παρακάτω επεισόδια, μέχρι να αποφασιστεί πως δεν θα συνεχίσει το “Σόι” ενώ μπήκαν και οι δουλειές του θεάτρου. Συντονιστήκαμε σε αυτή τη φόρμουλα τώρα, έπαιξα αυτά τα πέντε επεισόδια, θα συνεχίσει χωρίς εμένα και μετά θα ξαναενταχθώ στα τελευταία επεισόδια. Θα επιστρέψω!» εξήγησε η γνωστή ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ρένια Λουιζίδου: Τι είπε για το «Καφέ της Χαράς»

Για τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, η Ρένια Λουιζίδου εξήγησε: «Ήταν πριν 16 χρόνια! Δεν το περίμενα, όχι γιατί δεν πιστεύω στο “Καφέ της Χαράς¨. Δεν το περίμενα γιατί φέτος είναι που ξαναείδαμε νούμερα στην τηλεόραση που δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια στα σήριαλ. Το 30% δεν το πέρναγε σήριαλ! Οι τηλεθεάσεις βρίσκονταν σε άλλα επίπεδα. Φέτος έγινε ένα ντου! Και το “Σόι” πήγαινε σούπερ, αλλά δεν έκανε 35%. Είχε τραβηχτεί ο κόσμος από το μέσο. Ο κόσμος δεν έβλεπε σήριαλ στην τηλεόραση». Μάλιστα, εμμέσως πλην σαφώς η Ρένια Λουιζίδου ανακοίνωσε πως το «Καφέ της Χαράς» θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με την ίδια στον ρόλο της Χαράς σε μόνιμη βάση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις