Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο – Στο νοσοκομείο το θύμα
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο – Στο νοσοκομείο το θύμα

Ληστεία Θεσσαλονίκη: Αιματηρή απόπειρα ληστείας στο κέντρο της πόλης.

Ληστεία Θεσσαλονίκη: Αιματηρή απόπειρα ληστείας σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τον δράστη του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε, σήμερα το μεσημέρι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αναζητούν οι αστυνομικές αρχές. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 12:30 μμ, στη συμβολή της Αριστοτέλους με την οδό Εγνατία.

Πιο συγκεκριμένα, ένας άνδρας πλησίασε έναν άλλο και στην προσπάθειά του να τού αφαιρέσει ένα κινητό τηλέφωνο, τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο. Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος.

Απόπειρα ληστείας σε βενζινάδικο – Θεσσαλονίκη

Υπενθυμίζεται πως τρεις μέρες πριν ακόμα μία απόπειρα ληστείας σημειώθηκε το βράδυ (29/1) σε πρατήριο υγρών καυσίμων σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, περί τις 22:00 το βράδυ, υπάλληλος του πρατηρίου υγρών καυσίμων επί της οδού  Πρασακάκη στην Πυλαία, είδε τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους να πλησιάζουν το βενζινάδικο.

Ο υπάλληλος πρόλαβε και κατέβασε τα ρολά του βενζινάδικου και «ταμπουρώθηκε» μέσα σε αυτό. Οι δράστες προσπάθησαν να εισέλθουν στο κατάστημα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και απομακρύνθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του  ΣΚΑΙ, πριν από περίπου έναν μήνα, στο συγκεκριμένο πρατήριο είχε γίνει ξανά ληστεία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις