Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Super Bowl 2020: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και το tweet που έγινε viral
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super Bowl 2020: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και το tweet που έγινε viral

Super Bowl 2020: Αν και η ατμόσφαιρα ήταν βαριά λόγω της πρόσφατης τραγωδίας με τον Κόμπι Μπράιαντ και τη 13χρονη κορούλα του, Τζιάνα, οι θεατές τίμησαν την απώλεια του σπουδαίου βετεράνου αθλητή, αλλά απόλαυσαν και το υπέροχο θέαμα, με τις Σακίρα και Τζένιφερ Λόπεζ να κερδίζουν το... στοίχημα.

Super Bowl 2020Ένα μοναδικό υπερθέαμα είχαν ετοιμάσει για ακόμα μία φορά οι διοργανωτές για τον τελικό του φετινού Super Bowl. Αν και η ατμόσφαιρα ήταν βαριά λόγω της πρόσφατης τραγωδίας με τον Κόμπι Μπράιαντ και τη 13χρονη κορούλα του, Τζιάνα, οι θεατές τίμησαν την απώλεια του σπουδαίου βετεράνου αθλητή, αλλά απόλαυσαν και το υπέροχο θέαμα, με τις Σακίρα και Τζένιφερ Λόπεζ να κερδίζουν το… στοίχημα, σε μία συναυλία που όλοι -μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο– θα θυμούνται στην ανάπαυλα του αγώνα.

Μάλιστα το 54ο Super Bowl θα μείνει στην ιστορία για δύο λόγους: 1. Την ανατροπή των Chiefs στον δρόμο για το 2ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. 2. Το σόου της Σακίρα και της Τζένιφερ Λόπεζ στο ημίχρονο. Με το δεύτερο θέμα ασχολήθηκε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με ένα post που έγινε αμέσως viral. “Το halftime show παραλίγο να μου δημιουργήσει πρόβλημα” έγραψε αστειευόμενος ο Γιάννης, εννοώντας αστειευόμενος ότι η κοπέλα του κάτι του είπε επειδή το παρακολουθούσε με τόση προσήλωση.

Δείτε το tweet του Έλληνα σταρ του NBA:
Απολαύστε το μοναδικό θέαμα από JLo και Shakira:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις