Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Διαμαρτυρία οπαδών ΠΑΟΚ: Πορεία στα γραφεία της ΝΔ στο Κιλκίς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαμαρτυρία οπαδών ΠΑΟΚ: Πορεία στα γραφεία της ΝΔ στο Κιλκίς

Διαμαρτυρία οπαδών ΠΑΟΚ: Μετά τη Βέροια και την Κοζάνη, χθες βράδυ οπαδοί του Δικεφάλου στο Κιλκίς πραγματοποίησαν πορεία προς τα γραφεία της ΝΔ στην περιοχή και του βουλευτή της κυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά.

Διαμαρτυρία οπαδών ΠΑΟΚΣυνεχίζονται σε όλη τη Μακεδονία οι αντιδράσεις οπαδών του ΠΑΟΚ για την εισήγηση της ΕΕΑ και την τροπολογία που πέρασε η κυβέρνηση για το ποδόσφαιρο. Βάσει της εν λόγω τροπολογίας η ποινή υποβιβασμού μετατρέπεται σε αφαίρεση βαθμών. Η νομοθετική ρύθμιση αναφέρεται σε περιπτώσεις πολυϊδιοκτησίας στο ποδόσφαιρο. Μετά τη Βέροια και την Κοζάνη, χθες βράδυ οπαδοί του Δικεφάλου στο Κιλκίς πραγματοποίησαν πορεία προς τα γραφεία της ΝΔ στην περιοχή και του βουλευτή της κυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά.

Εκεί φώναξαν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού και του υφυπουργού Αθλητισμού. Θα πρέπει να σημειωθεί πως πριν μερικές ημέρες ο βουλευτής της ΝΔ στο Κιλκίς είχε ακυρώσει την προγραμματισμένη πολιτική εκδήλωση που είχε ανακοινώσει. Και αυτό διότι οι αντιδράσεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα έντονες. Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά το μεγάλο συλλαλητήριο στην Καμάρα την περασμένη Πέμπτη. Οι αντιδράσεις θα κορυφωθούν στον μήνα που διανύουμε κι ενώ αναμένεται η κρίσιμη συνάντηση με FIFA και UEFA.

Βίντεο από την πορεία:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις