Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αραούχο Marca: Δημοσίευμα – «φαρμάκι» για τον παίκτη της ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αραούχο Marca: Δημοσίευμα – «φαρμάκι» για τον παίκτη της ΑΕΚ

Αραούχο Marca: Στο μυαλό του είχε μόνο το πως θα προσθέσει μηδενικά στον λογαριασμό του».

Αραούχο MarcaΜπορεί στην Ελλάδα ο ερχομός του Σέρχιο Αραούχο να έχει… τρελάνει τους οπαδούς της ΑΕΚ, στην Ισπανία όμως, κάποιοι στάζουν φαρμάκι και μιλούν για έναν ποδοσφαιριστή που κάνει τα πάντα μόνο για τα λεφτά. Η ισπανική εφημερίδα «Marca» αφιέρωσε ένα κείμενό του στον Σέρχιο Αραούχο με αφορμή την μεταγραφή του από την Λας Πάλμας στην ΑΕΚ. Η πορεία του Αργεντινού στο ισπανικό ποδόσφαιρο φαίνεται, εξάλλου, να λαμβάνει τέλος. «Το παραδέχομαι, η αποχώρηση του Σέρχιο Αραούχο από την Ισπανία δεν με εξέπληξε», αναφέρει αρχικό το κείμενο για τον 28χρονο επιθετικό και συνεχίζει: «Έχω σταματήσει να πιστεύω σε εκείνον εδώ και αρκετό καιρό παρότι πάντα ήλπιζα πως κάνω λάθος. Κάθε καλοκαίρι έλεγα πως αυτή η σεζόν είναι η δική του ώρα. Ίσως επειδή πάντα περιμένεις πολλά από καλούς παίκτες και δίχως αμφιβολία, ο Αραούχο είναι πολύ καλός. Πλέον όμως έχει χάσει την δίψα του για το παιχνίδι και την διάθεσή του για ποδόσφαιρο».

Έπειτα, οι Ισπανοί τονίζουν πως ο ίδιος εδώ και μερικά χρόνια παίρνει τις αποφάσεις του με μοναδικό γνώμονα τα χρήματα: «Πλέον ενδιαφέρεται μόνο για ένα πράγματα. Τα λεφτά. Δεν τον κακίζω επ’ αυτού. Αλλά η πραγματικότητα είναι πως ο «Τσίνο» σκέφτεται αποκλειστικά και μόνο αυτό το ζήτημα τα τελευταία πέντε χρόνια. Πάντοτε ήταν ανάμεσα στους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες. Κανείς δεν… ακουμπούσε τον μισθό του.

Πρώτα ήθελε να πάει στη Κίνα, εξέτασε προτάσεις από τα ΗΑΕ και κατέληξε στην Ελλάδα. Στο μυαλό του είχε μόνο το πως θα προσθέσει μηδενικά στον λογαριασμό του. Θα τον θυμόμαστε ως τον παίκτη που έστειλε την Λας Πάλμας στον παράδεισο και που δάγκωσε το χέρι που τον τάιζε τόσα χρόνια».

Η επιστροφή του Αραούχο στα κιτρινόμαυρα:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις