Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ράδιο Αρβύλα YouTube: Προχωρούν μετά τον ΣΚΑΪ – Το τρέιλερ της πρώτης διαδικτυακής εκπομπής
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ράδιο Αρβύλα YouTube: Προχωρούν μετά τον ΣΚΑΪ – Το τρέιλερ της πρώτης διαδικτυακής εκπομπής

Ράδιο Αρβύλα YouTube: Οι Ράδιο Αρβύλα, φαίνεται ότι έχουν αφήσει πίσω τους οριστικά την περίοδο του ΣΚΑΪ και ήδη προχωρούν αυτόνομα.

Ράδιο Αρβύλα YouTubeΤην περασμένη Τρίτη 21/01 οι Ράδιο Αρβύλα ανακοίνωσαν την επεισοδιακή λήξη της συνεργασίας τους με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. “Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση. Πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση”. Στο εν λόγω σχόλιο είχαν προβεί μέσα από τον λογαριασμό τους στο Facebook.

Η “μάχη” συνεχίστηκε με απαντήσεις και από τις δύο πλευρές, λήγοντας -προς το παρόν- με μια μακροσκελή επιστολή από μεριάς των Ράδιο Αρβύλα. Σε αυτήν “καίνε” τον ΣΚΑΪ, αντικρούοντας τα σενάρια που κυκλοφόρησαν εις βάρος τους. Οι Ράδιο Αρβύλα, φαίνεται ότι έχουν αφήσει πίσω τους οριστικά την περίοδο του ΣΚΑΪ και ήδη προχωρούν αυτόνομα. Μάλιστα,κυκλοφόρησαν το teaser για το πρώτο τους επεισόδιο στο Youtube. Η εκπομπή θα μεταδοθεί τη Δευτέρα (3/2) στις 23:45.

Δείτε το teaser των «Αρβύλα» για τη μεγάλη επιστροφή:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις