Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

25

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αστυνομικός Μοναστηράκι: Βραβεύτηκε ο Μάριος Δαρβίρας που τραγούδησε με πλανόδιο
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός Μοναστηράκι: Βραβεύτηκε ο Μάριος Δαρβίρας που τραγούδησε με πλανόδιο

Αστυνομικός Μοναστηράκι: Ο αστυνομικός που είχε γίνει viral εμφανίστηκε συγκινημένος από τα μηνύματα που έχει δεχθεί μέχρι και σήμερα

Αστυνομικός Μοναστηράκι: Ο αστυνομικός Μάριος Δαρβίρας, που είχε γίνει viral όταν τραγούδησε μαζί με πλανόδιο μουσικό στο Μοναστηράκι, βραβεύτηκε για τη συγκεκριμένη ενέργειά του από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής. Στη διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης ο νεαρός αστυνομικός τόνισε μεταξύ άλλων κατά την παραλαβή του βραβείου του:

«Είναι τιμή μου πραγματικά. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν πράγματα που να μας χωρίζουν και εμένα δεν με χώριζε τίποτα πραγματικά εκείνη τη στιγμή από τον άνθρωπο που έπαιζε μουσική στον δρόμο. Και εγώ μουσικός είμαι, προσπαθώ και παλεύω γι’ αυτό, το ίδιο και εκείνος». Μάλιστα αποκάλυψε ότι μετά τη δημοσίευση του βίντεο δέχθηκε αμέτρητα μηνύματα αγάπης. Μάλιστα στην ίδια εκδήλωση τραγούδησε και ο τροχονόμος Γιάννης Τριανταφυλλίδης, ο οποίος κατά το παρελθόν υπήρξε επαγγελματίας τραγουδιστής. «Το τραγούδι υπήρχε πάντα στη ζωή μου. Από εννέα χρονών ασχολούμαι με τα μουσικά όργανα και θα υπάρχει όταν θα βγει η στολή. Μπήκα στην αστυνομία επειδή ήθελα να προστατεύω και είναι μια εργασία που την κάνω ευχάριστα», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι το βίντεο που τον έδειχνε με την στολή να τραγουδά το «Stand By Me» στην καρδιά της Αθήνας παρέα με πλανόδιο μουσικό είχε κάνει τον γύρο των ελληνικών social media.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις