Ρονάλντο πέναλτι: Έξαλλος ο πρόεδρος της Φιορεντίνα με τη διαιτησία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρονάλντο πέναλτι: Έξαλλος ο πρόεδρος της Φιορεντίνα με τη διαιτησία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

Ρονάλντο πέναλτι: «Δεν έχω ξαναμιλήσει ποτέ για τη διαιτησία, αλλά αφήστε την Γιουβέντους να είναι καλύτερη από εμάς στο χορτάρι, μην τους κάνετε ευκολότερο το έργο με αυτό τον τρόπο».

02.02.2020 | 21:20

Ρονάλντο πέναλτι: Έξαλλος ήταν με τη διαιτησία στον αγώνα Γιουβέντους – Φιορεντίνα ο πρόεδρος των «βιόλα», Ρόκο Κομίσο, ο οποίος ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα για τα πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο. «Είμαι εδώ και έξι μήνες, δεν έχω κριτικάρει ποτέ τους διαιτητές, όμως λέω τώρα πως οι διαιτητές δεν μπορούν να κρίνουν τα παιχνίδια. Είμαι αηδιασμένος. Ίσως να ήταν το πρώτο πέναλτι, όμως το δεύτερο σίγουρα δεν ήταν. Οι διαιτητές δεν μπορούν να κρίνουν τους αγώνες, θα πρέπει να αφήνουν τους παίκτες να κάνουν τη δουλειά τους στο χορτάρι. Η Γιουβέντους είναι ένας σύλλογος με τεράστιο μπάτζετ, δεν έχουν ανάγκη από έξτρα βοήθεια. Είμαι αηδιασμένος από αυτό που είδα σήμερα, αλλά και αυτό που είδα την περασμένη αγωνιστική με την Τζένοα αλλά και στο ματς με την Ίντερ”, τόνισε αρχικά με δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας της Φιορεντίνα, για να προσθέσει:

«Δεν έχω ξαναμιλήσει ποτέ για τη διαιτησία, αλλά αφήστε την Γιουβέντους να είναι καλύτερη από εμάς στο χορτάρι, μην τους κάνετε ευκολότερο το έργο με αυτό τον τρόπο. Τα παιδιά είναι απογοητευμένα και αισθάνομαι άσχημα για αυτούς. Η Γιουβέντους είναι τόσο ισχυρή ομάδα, αφήστε την να παίξει, αφήστε μας να παίξουμε. Εδώ και τρία διαδοχικά ματς υπάρχουν κακές αποφάσεις εις βάρος μας και ο διαιτητής δεν πήγε στο VAR, αυτή τη φορά πήγε δύο φορές για να ελέγξει τις φάσεις. Δεν αξίζουμε να μας μεταχειρίζονται με αυτό τον τρόπο».

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:
Exit mobile version