Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Φαν Ντάικ Γιουβέντους: Τα δίνει όλα για τον «βράχο» της Λίβερπουλ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φαν Ντάικ Γιουβέντους: Τα δίνει όλα για τον «βράχο» της Λίβερπουλ

Φαν Ντάικ Γιουβέντους: Η πρόταση της Γιουβέντους αναμένεται να φτάσει τα 150 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή 178 εκατομμύρια ευρώ.

Φαν Ντάικ ΓιουβέντουςΤο «κόλπο γκρόσο» με τον στυλοβάτη της άμυνας της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ψάχνει η Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» είναι διατεθειμένοι να ρίξουν… μεταγραφική βόμβα κάνοντας πρόταση για τον Ολλανδό αμυντικό, τον οποίο η Λίβερπουλ είχε πάρει έναντι περίπου 80 εκατομμυρίων ευρώ από τη Σαουθάμπτον. Αυτό, βέβαια, αναμένεται να συμβεί το προσεχές καλοκαίρι, σύμφωνα τουλάχιστον με το σχετικό ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «SUN».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, ο ιταλικός σύλλογος εκτιμά ότι ο Φαν Ντάικ, με δεδομένο πια ότι οι «κόκκινοι» θα κατακτήσουν φέτος μετά από 30 χρόνια τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ, θα αναζητήσει κάτι νέο στην καριέρα του. Η πρόταση της Γιουβέντους αναμένεται να φτάσει τα 150 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή 178 εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι το συμβόλαιο του Ολλανδού με τους «Reds» εκπνέει το καλοκαίρι του 2023. Βέβαια όταν μιλάμε για τέτοια ποσά, τα λόγια είναι μάλλον περιττά.

Απ’ ό,τι… φαίνεται πάντως ο Φαν Ντάικ τα αξίζει και με το παραπάνω:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις