Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σαμαράς Novartis: Είναι συμμορία – Πρέπει να καθαρίσει μέχρι τέλους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς Novartis: Είναι συμμορία – Πρέπει να καθαρίσει μέχρι τέλους

Σαμαράς Novartis: Τη συμπληρωματική κατάθεση του Ιωάννη Αγγελή σχολίασε ο πρώην πρωθυπουργός, απαντώντας σε ερώτηση τoπικού σταθμού στην Καλαμάτα.

Σαμαράς Novartis: Την άποψη ότι όσα υποστηρίζει ο Ιωάννης Αγγελής για την υπόθεση Novartis αποδεικνύουν τα λεγόμενά του, εξέφρασε ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Απαντώντας στην Καλαμάτα σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις «συγκλονιστικές αποκαλύψεις του κ. Αγγελή» δήλωσε: «Κοιτάξτε, από την πρώτη ημέρα είχα πει ότι είναι συμμορία. Και όσοι τότε δεν το πίστευαν, σήμερα το πιστεύουν. Η ιστορία αυτή πρέπει να καθαρίσει σε βάθος και μέχρι τέλους!».

Υπενθυμίζεται ότι ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην επόπτης της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ιωάννης Αγγελής στην συμπληρωματική κατάθεσή του στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή, υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικές πηγές ότι υπήρχε σχέδιο προφυλάκισης του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και των βουλευτών Άδωνι Γεωργιάδη και Ανδρέα Λοβέρδου λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές – όποτε και αν λάμβαναν χώρα.

Πέτσας: Μπήκαμε σε κρίσιμο μήνα για τη Novartis

Παράλληλα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κληθείς να σχολιάσει τα σχετικά δημοσιεύματα υπενθύμισε ότι η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής συνεχίζει τις εργασίες της και πρόσθεσε ότι «αυτό που χαρακτηρίζεται ως βόμβα, έρχεται να συμπληρώσει άλλες βόμβες».

Χωρίς να υιοθετεί, όπως είπε, τις καταγγελίες, θύμισε ότι «παλαιότερα τρεις ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί είχαν κάνει καταγγελίες για ύπαρξη παρακράτους που μεθόδευε συγκεκριμένες κατηγορίες εναντίον δημοσιογράφων, επιχειρηματιών ή πολιτικών, προκειμένου να ελέγξει μια κατάσταση ώστε να εξοντώσει τελικά, αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ». «Περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό, στο πλαίσιο της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής. Ο μήνας που ξεκίνησε σήμερα είναι κρίσιμος για να ολοκληρωθούν οι εργασίες της Επιτροπής». Και κατέληξε: «Μετά θα σταθμίσουμε το αποτέλεσμα και θα δούμε πώς θα κινηθούμε».

Βαρύτατες καταγγελίες Αγγελή: Σχέδιο να συλληφθούν Σαμαράς, Γεωργιάδης, Λοβέρδος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις