Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κοργιαλάς – Ψυχίδου χωρισμός: “Έπρεπε να προφυλάξω το παιδί μου”
LIFESTYLE

Κοργιαλάς – Ψυχίδου χωρισμός: “Έπρεπε να προφυλάξω το παιδί μου”

Κοργιαλάς - Ψυχίδου χωρισμός: Το ζευγάρι, που μαζί απέκτησε και έναν γιο, ακολούθησε χωριστούς δρόμους και η δημοσιογράφος δήλωσε πως παρακολούθησε τη συνέντευξη του πρώην συντρόφου της μαζί με όλους τους τηλεθεατές.

Κοργιαλάς – Ψυχίδου χωρισμός: Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Δημήτρη Κοργιαλά έκανε η Φωτεινή Ψυχίδου. Η δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε τους λόγους του χωρισμού της από τον τραγουδιστή, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο. Τον δυόμιση ετών Θανάση.

«Δεν είναι εύκολη περίοδος αυτή για μένα. Είδα τη συνέντευξη του Δημήτρη. Είναι δυσάρεστο όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο. Υπάρχουν χωρισμοί εύκολοι. Αυτός ο χωρισμός είναι δύσκολος. Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς ο Δημήτρης και αυτό είναι που μετράει.

Είναι ένας υπέροχος πατέρας στον Θανάση, απλά επειδή υπάρχει και ένα άλλο παιδάκι στην προ εφηβεία και όταν υπάρχουνε κάποιες δύσκολες καταστάσεις αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει διαφορετικά ορισμένα πράγματα, θεωρώ ότι σαν μητέρα πρέπει να προφυλάξω και το άλλο μου το παιδάκι. Ήταν μια καθαρά συνειδητή απόφαση. Για να υπάρξει κάποιο τέλος, δόθηκαν αρκετές προσπάθειες και από τους δυο. Αποτύχαμε. Ήταν μια προσωπική ήττα» δήλωσε η Φωτεινή Ψυχίδου.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του

«Εμείς κάναμε ρεπορτάζ. Μίλησε η συνεργάτιδά μας, Παυλίνα Ντάσιου με τη Φωτεινή Ψυχίδου. Δεν έχουν παντρευτεί, ούτε έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Της είπε πως όντως έχουν περάσει κρίση. Η Φωτεινή του ζήτησε να χωρίσουν και να φύγει από το σπίτι και του έδωσε προθεσμία μέχρι τα Χριστούγεννα. Δεν αποχώρησε τα Χριστούγεννα από το σπίτι και τώρα υπάρχει αυτή η ένταση στη σχέση τους. Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερες λεπτομέρειες. Η Φωτεινή έχει ακόμη ένα παιδί, την Ιόλη, που μένει στη γιαγιά της αυτή τη στιγμή. Προφανώς είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Μακάρι το ζευγάρι να πάρει την σωστή απόφαση» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις