Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κόμπι Μπράιαντ: Ραγίζει καρδιές η νέα ανάρτηση της Βανέσα
ΚΟΣΜΟΣ

Κόμπι Μπράιαντ: Ραγίζει καρδιές η νέα ανάρτηση της Βανέσα

Κόμπι Μπράιαντ: Η γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, ανέβασε τις φανέλες του άντρα της και της κόρης του από το Staples Center κι έγραψε πως το 24 δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς το 2.

Κόμπι Μπράιαντ: Νέα ανάρτηση στο Instagram έκανε η Βανέσα Μπράιαντ με αφορμή το αφιέρωμα των Lakers στον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη τους. Η Βανέσα Μπράιαντ ανέβασε μια φωτογραφία από το γήπεδο, όπου είχε ολάκερο ντυθεί με τις φανέλες με το νούμερο που συνέδεσε την καριέρα του ο Κόμπι Μπράιαντ, το 24. Στο κέντρο σε μια καρέκλα η φανέλα των Lakers του Κόμπι Μπράιαντ με το 24 και δίπλα η μαύρη φανέλα της μικρής Τζιάνα, της 13χρονης κόρης του Κόμπι Μπράιαντ που επίσης χάθηκε στο τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο.

Η Βανέσα Μπράιαντ πόσταρε τη φωτό στο λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας: «Δεν υπάρχει #24 χωρίς #2».

Η οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ ζητά σεβασμό,  αναφέροντας ότι ανακριβείς αναφορές των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης την πληγώνουν ακόμη περισσότερο την ώρα που πενθεί το χαμό του θρύλου του NBA και της 13χρονης Τζιάνα. Ο Μπράιαντ, η Τζιάνα και άλλα επτά άτομα σκοτώθηκαν την περασμένη Κυριακή, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στην περιοχή Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Η πρόεδρος της εταιρείας Kobe Inc. εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει σχόλια που κάνουν «πηγές που θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους» δεν προέρχονται από την οικογένεια. «Μέχρι στιγμής, κανένας δεν έχει λάβει έγκριση για να μιλήσει εκ μέρους της οικογένειας για την τραγωδία της περασμένης Κυριακής. Αυτό συμπεριλαμβάνει και τις ιστορίες που σχετίζονται με παλαιότερες μετακινήσεις της οικογένειας μέσω εναέριων μέσων» τονίζει η Κάρτερ.

«Ζητάμε από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ σεβασμό και υπεύθυνη κρίση αυτές τις δύσκολες ώρες. Αυτές οι ανακριβείς αναφορές πληγώνουν ακόμη περισσότερο μια οικογένεια που πενθεί».

Δείτε ακόμη

«Ράκος» η μητέρα του Κόμπι Μπράιαντ: H πρώτη φωτογραφία μετά το δυστύχημα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις