Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Θεσσαλονίκη: 22χρονος παρέσυρε και σκότωσε πεζό
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: 22χρονος παρέσυρε και σκότωσε πεζό

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Ακόμα μια τραγωδία στην άσφαλτο με θύμα έναν 94χρονο.

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 94χρονος στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στη Θεσσαλονίκη. Ο ηλικιωμένος παρασύρθηκε από ΙΧ που οδηγούσε ένας 22χρονος. Το δυστύχημα σημειώθηκε στο 26ο χιλιόμετρο του δρόμου Θεσσαλονίκης- Μηχανιώνας.

Σοβαρό τροχαίο για γνωστό επιχειρηματία

«Τύχη βουνό» είχε ο Βασίλης Χήτος, ιδιοκτήτης της εταιρείας Ζαγόρι και η σύζυγός του Καρολίνα ντε Σόουζα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε παράδρομο της Ιονίας Οδού.

Το ζευγάρι κατάφερε να βγει  χωρίς τραυματισμό από το διαλυμένο αυτοκίνητο.

Το διαλυμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Βασίλης Χήτος είναι η απόδειξη της σφοδρότητας της σύγκρουσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα σκασμένο ελαστικό ήταν πιθανότατα η αιτία που το όχημα ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε τις προστατευτικές μπάρες και βρέθηκε σε παράδρομο της Ιονίας Οδού, στο 80ο χιλιόμετρο Αντιρρίου-Ιωαννίνων.

Εκτός από τον Βασίλη Χήτο, γνωστό και ως Mr Ζαγόρι, στο αυτοκίνητο επέβαινε και η σύζυγός του, Βραζιλιάνα σχεδιάστρια, Καρολίνα ντε Σόουζα. Και οι δύο βγήκαν από το κατεστραμμένο όχημα χωρίς καν να έχουν τραυματιστεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις