Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ηλιούπολη – αλυσοπρίονο: Πήγε να σκοτώσει την αδερφή του
ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη – αλυσοπρίονο: Πήγε να σκοτώσει την αδερφή του

Ηλιούπολη - αλυσοπρίονο: Η αδερφή του ειδοποίησε την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο και τον συνέλαβε.

Ηλιούπολη – αλυσοπρίονο: Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ηλιούπολη, στην οδό Κυπριανού, όταν ένας 47χρονος επιτέθηκε στο θείο του και στη συνέχεια προσπάθησε να σκοτώσει την αδερφή του με αλυσοπρίονο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 47χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Τα ξημερώματα πήγε στην πολυκατοικία που διαμένει η αδερφή του με τον σύζυγό της και ο θείος του.

Ο 47χρονος πήγε πρώτα στο διαμέρισμα του θείου του, που βρίσκεται στο ισόγειο. Αφού τον ακινητοποίησε και τον απείλησε με ψεύτικο πιστόλι του πέρασε χειροπέδες. Στη συνέχεια ανέβηκε στον πρώτο όροφο που ζει η αδερφή του, κρατώντας τo αλυσοπρίονο. Προσπάθησε να μπει μέσα, αλλά δεν τα κατάφερε. Η αδερφή του ειδοποίησε την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο και τον συνέλαβε.

Ο άνδρας είναι γνώριμος των αρχών καθώς και κατά το παρελθόν έχει προσπαθήσει να σκοτώσει την αδερφή του λόγω οικογενειακών διαφορών και σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης στον Κορυδαλλό. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο: ο άνδρας είχε όπλο, μαχαίρι, τσεκούρι, χειροπέδες ακόμα και αντιασφυξιογόνο μάσκα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις