Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks 3: Είσοδο – «φωτιά» κάνει η Δήμητρα Αλεξανδράκη
LIFESTYLE

My Style Rocks 3: Είσοδο – «φωτιά» κάνει η Δήμητρα Αλεξανδράκη

My Style Rocks 3: Από την ερχόμενη εβδομάδα θα βλέπουμε την Δήμητρα Αλεξανδράκη στις οθόνες μας.

My Style Rocks 3: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπαίνει στο My Style Rocks! Το μοντέλο θα εισβάλει σύντομα στο reality μόδας του ΣΚΑΪ και αναμένεται να προκαλέσει χαμό. «Μπαίνει σήμερα, Παρασκευή, για το πρώτο γύρισμα. Υπέγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και από βδομάδα θα είναι στις οθόνες μας», ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έγινε γνωστή μέσα από το Next Top Model ενώ είχε πάρει μέρος και στο Nomads. Εκρηκτική παρουσία ενώ είναι βέβαιο ότι θα ανάψει φωτιές, τόσο στις συμπαίκτριές της όσο και στην κριτική επιτροπή.

My Style Rocks 3: Δείτε το απόσπασμα

My Style Rocks 3: Το… «ξεσκέπασμα» της Τόνιας

Μόλις προχθές παρακολουθήσαμε την κριτική επιτροπή του My Style Rocks 3 να τα «βάζει» με την 19χρονη Κιάρα Μαρκέζη και τις στιλιστικές της επιλογές. Ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν ιδιαίτερα αυστηρός μαζί της, όπως και οι άλλοι δύο βέβαια, αφήνοντας υπονοούμενα περί συνεργασίας της νεαρής με την Ραμόνα.

Έχοντας ήδη αυτό κατά νου, βλέπουμε και την Τόνια Κούμπα να κάνει δηλώσεις που βάζουν σε μπελάδες τις συμπαίκτριές της. Ένα περιστατικό που της συνέβη στο Κολωνάκι την έκανε να πιστέψει πως μερικά από τα κορίτσια χρησιμοποιούν στιλίστες για να κερδίσουν το έπαθλο του παιχνιδιού.

Η Τόνια Κούμπα μιλά για τους στιλίστες των άλλων κοριτσιών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις