Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κιάρα Μαρκέζη My Style Rocks: Οι κριτές της την «έπεσαν» για τα ρούχα
LIFESTYLE

Κιάρα Μαρκέζη My Style Rocks: Οι κριτές της την «έπεσαν» για τα ρούχα

Κιάρα Μαρκέζη My Style Rocks: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω», είπε με δάκρυα στα μάτια η παίκτρια με τον Στέλιο Κουδουνάρη να αλλάζει εκείνη την στιγμή την βαθμολογία του γιατί δεν έχει αποδείξεις για όλα όσα λένε για τον στιλίστα.

Κιάρα Μαρκέζη My Style RocksΑκόμα μία αναταραχή με πρωταγωνίστρια την Κιάρα Μαρκέζη δημιουργήθηκε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks. Πιο συγκεκριμένα, το concept που παρουσίασε η ίδια το απόγευμα της Παρασκευής, ήταν ότι θα έδινε το “παρών” σε επίδειξη μόδας ενός νέου σχεδιαστή μόδας. Αφού έκανε την πασαρέλα της, άκουσε τα σχόλια από τις συμπαίκτριές της και τους κριτές. Ωστόσο, ακόμα υπάρχει το μεγάλο ερώτημα αν η νεαρή παίκτρια επιμελείται μόνη της τις εμφανίσεις της ή έχει κάποιον στιλίστα.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης αρκετά εκνευρισμένος της είπε: «Αισθάνομαι ότι κάποιος μας κοροϊδεύει. Δεν είναι οργανική αυτή η εξέλιξη. Γιατί έβαλες αυτό το μπουφάν από πάνω;». Από την πλευρά της η Κιάρα Μαρκέζη προσπαθούσε να εξηγήσει το λόγο που έκανε αυτή την επιλογή. Ωστόσο, οι συμπαίκτριές της ήταν διχασμένες και δεν γνώριζαν αν ήταν όλο το look δικό της, με τον Λάκη Γαβαλά να νευριάζει και να τις δίνει συμβουλές. «Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω», είπε με δάκρυα στα μάτια η παίκτρια με τον Στέλιο Κουδουνάρη να αλλάζει εκείνη την στιγμή την βαθμολογία του γιατί δεν έχει αποδείξεις για όλα όσα λένε για τον στιλίστα.

Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις