Ξύλο σε μπαρ: Πορτιέρης ρίχνει ασύλληπτο χαστούκι, σε τύπο που τον ενοχλούσε

ΚΟΣΜΟΣ

Ξύλο σε μπαρ: Πορτιέρης ρίχνει ασύλληπτο χαστούκι, σε τύπο που τον ενοχλούσε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ξύλο σε μπαρ: Η «ντουλάπα», λοιπόν, αρχίζει και τα παίρνει με τον τύπο και, σαν προειδοποίηση, τον... εκτοξεύει στην άλλη άκρη του δρόμου, 3-4 μέτρα μακριά.

31.01.2020 | 19:23

Ξύλο σε μπαρ: Ένας σεκιουριτάς σε μπαρ καταγράφηκε σε κάμερα να ρίχνει ξερό, με ένα και μόνο, αλλά δυνατό, χαστούκι, τύπο μισό από αυτόν, που τον ενοχλούσε! Ο ατρόμητος τύπος στη Μάλαγα της Ισπανίας είχε άγνοια κινδύνου -ή, απλά, ήταν πολύ μεθυσμένος. Και άρχισε να ενοχλεί έναν σεκιουριτά έξω από μπαρ. Το πιο αστείο – για μας που βλέπουμε από το σπίτι μας – είναι πως ο “θύτης” είναι μισή μερίδα μπροστά στο… βουνό!

Παρόλα αυτά, αρχίζει κάτι να του λέει, να τον χτυπάει… φιλικά στο στήθος και, εν ολίγοις, να τσαμπουκαλεύεται. Η «ντουλάπα», λοιπόν, αρχίζει και τα παίρνει με τον τύπο και, σαν προειδοποίηση, τον… εκτοξεύει στην άλλη άκρη του δρόμου, 3-4 μέτρα μακριά! Αλλά ο αδύνατος τυπάκος επιστρέφει.  Και τότε ο σεκιουριτάς τού ρίχνει ένα ασύλληπτο χαστούκι, ρίχνοντάς τον λιπόθυμο κάτω. Δεν ξέρουμε αν έχει συνέλθει ακόμα και κυρίως, αν θυμάται τίποτα μετά από αυτήν τη σφαλιάρα.

Δείτε το βίντεο:
Exit mobile version