Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χρυσή Αυγή γραφεία: “Παρέμβαση” στον σταθμό Λαρίσης
ΕΛΛΑΔΑ

Χρυσή Αυγή γραφεία: “Παρέμβαση” στον σταθμό Λαρίσης

Χρυσή Αυγή γραφεία: Τα άτομα που συμμετείχαν στην παρέμβαση κρέμασαν πανό στα γραφεία της οργάνωσης, έσβησαν το σύνθημα στον απέναντι μαντρότοιχο και πέταξαν αντιφασιστικά τρικάκια

Χρυσή Αυγή γραφεία: Παρέμβαση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο σταθμό Λαρίσης πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης άτομα που ανήκουν σε οργανώσεις της κομμουνιστικής Αριστεράς. Τα άτομα που συμμετείχαν στην παρέμβαση κρέμασαν πανό στα γραφεία της οργάνωσης, έσβησαν το σύνθημα στον απέναντι μαντρότοιχο και πέταξαν αντιφασιστικά τρικάκια. «Η κίνηση μας αν και συμβολική, θεωρούμε ότι εκφράζει το κοινό αίσθημα οργής που υπάρχει στους εργαζόμενους και την νεολαία για την ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι συμμετέχοντες στην παρέμβαση. «Μπορεί η Χρυσή Αυγή να έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα από το αντιφασιστικό κίνημα, να είναι συρρικνωμένη, διασπασμένη, παρόλα αυτά ο εθνικισμός και ο φασισμός αναπνέουν μέσα στο κλίμα του σωβινισμού και της πολεμοκαπηλείας, που προωθεί η κυβέρνηση και το αστικό κατεστημένο.

«Η προκλητική πρόταση της Εισαγγελέως αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα και προοιωνίζει επιχείρηση από το «βαθύ κράτος» για το ξέπλυμα της νεοναζί συμμορίας της Χρυσής Αυγής και των φασιστικών ομάδων. «Εμείς τους λέμε πως είναι γελασμένοι αν νομίζουν πως κάτι τέτοιο θα περάσει . Τα εγκλήματα των Ναζί δεν θα μείνουν ατιμώρητα . Το μαζικό κίνημα των εργαζομένων του λαού και της νεολαίας πρέπει να τσακίσει τον φασισμό εντός και εκτός δικαστηρίου και να οδηγήσει στη φυλακή τους νεοναζί της εγκληματικής ΧΑ .

«Το χρωστάμε στον Παύλο, στον Σαχζάτ, τον Πετρίτ, τον Ζακ. Στα προσφυγόπουλα που πνίγονται κάθε μέρα στο αιγαίο και τους Ινδούς εργάτες γης που τα αφεντικά τους ,τους πυροβολούν γιατί διεκδικούν τα αυτονόητα αλλά την βγάζουν λάδι. Γιατί ο δικός μας κόσμος, της ελευθερίας, της αλληλεγγύης , της ισότητας και της αδελφοσύνης των λαών δεν χωράει τα τσιράκια του κεφαλαίου και του σύγχρονου σκοταδισμού.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 μ.μ στην Διεθνιστική -Αντιφασιστική- Αντιπολεμική διαδήλωση για τα Ιμια στην πλατεία Ρηγγίλης

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ -ΙΣΟΤΗΤΑ -ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ, ΝΙΟΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις