Αραούχο ήρθε: Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Σέρχιο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αραούχο ήρθε: Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Σέρχιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

Αραούχο ήρθε: Ο Αργεντινός άσος αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 13:40 και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από πολλούς οπαδούς της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχθούν.

31.01.2020 | 14:07

Αραούχο ήρθεΣτην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα για την ΑΕΚ ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός άσος αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 13:40 και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από πολλούς (περίπου 200) οπαδούς της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχθούν. Το deal της ΑΕΚ με τη Λας Πάλμας αφορά σε δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών. Η ΑΕΚ θα πληρώσει 300.000 ευρώ τώρα, ενώ το συνολικό ύψος της μεταγραφής θα φτάσει τα 3 εκατ. ευρώ.

Ο αγαπημένος των οπαδών της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο επιστρέφει στην ομάδα 1,5 χρόνο μετά την επιστροφή του στην Λας Πάλμας. Η προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» που ποτέ δεν σταμάτησαν να επιδιώκουν την επιστροφή του «Τσίνο» καρποφόρησε χάρη βέβαια και στην τεράστια επιθυμία του Αργεντινού να φορέσει ξανά τη φανέλα με τον Δικέφαλο. Μια επιθυμία τόσο μεγάλη από πλευράς Αραούχο ο οποίος από την στιγμή που έμαθε τα ευχάριστα το πρωί της Πέμπτης, το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να έρθει το συντομότερο στην Αθήνα.

Βίντεο από την άφιξή του:
Exit mobile version