Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μαρούπα ΠΑΟΚ: «Πέναλτι-μαϊμού και απόφαση-αρκούδα» – Σκληρή ανακοίνωση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαρούπα ΠΑΟΚ: «Πέναλτι-μαϊμού και απόφαση-αρκούδα» – Σκληρή ανακοίνωση

Μαρούπα ΠΑΟΚ: «Η κ. Μαρούπα κατήγγειλε γραπτώς και δημοσίως ότι ο Αρκούδης ήρθε με έτοιμη(!!!), γραμμένη(!!!) εισήγηση με τη λέξη υποβιβασμός(!!!)».

Μαρούπα ΠΑΟΚΣτην εισήγηση της ΕΕΑ αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της. Μετά και την τελευταία δήλωση της Ειρήνης Μαρούπα, η οποία υποστήριξε ότι ο Ηλίας Αρκούδης πήγε στη συνεδρίαση με γραμμένη εισήγηση η ασπρόμαυρη ΠΑΕ αντέδρασε. Στη νέα ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπενθυμίζει ότι «το σκεπτικό της εισήγησης της αλληλοσπαραζόμενης Ελεγχόμενης Επιτροπής Αυγενάκη αγνοείται από τις 27/1» και στέκεται στα όσα υποστήριξε δημοσίως η Ειρήνη Μαρούπα για την στάση του Ηλία Αρκούδη.

Αναλυτικά η τοποθέτηση των «ασπρόμαυρων»: «31.01 ώρα 11:35.
Το σκεπτικό της εισήγησης της αλληλοσπαραζόμενης Ελεγχόμενης Επιτροπής Αυγενάκη αγνοείται από τις 27.01 (!!!) αν και σήμερα η δίκη για τα στημένα παιχνίδια έχει διακοπή οπότε φανταζόμαστε ότι υπάρχει χρόνος για τη νομική υπηρεσία του ΟΣΦΠ να το συντάξει. Η κ. Μαρούπα κατήγγειλε γραπτώς και δημοσίως ότι ο Αρκούδης ήρθε με έτοιμη(!!!), γραμμένη(!!!) εισήγηση με τη λέξη υποβιβασμός(!!!). Πλέον, μετά τα πέναλτι-μαϊμού της συμμορίας, έχουμε με κάθε επισημότητα ΚΑΙ απόφαση- αρκούδα. Ποιος έδωσε έτοιμη γραπτή εισήγηση στον Αρκούδη; Μήπως συμμετείχε και ο ίδιος σε νυχτερινές επισκέψεις για… γνωμοδοτήσεις;».

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις