Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κουτσόπουλος TXC: Το… ραπ battle με Κοντιζά
LIFESTYLE

Κουτσόπουλος TXC: Το… ραπ battle με Κοντιζά

Κουτσόπουλος TXC: Αφού πέταξε με χιούμορ την σπόντα του για τους ράπερ, όταν ο παίκτης πήγε από κοντά για να χαιρετήσει τους κριτές, δεν δίστασε να ραπάρει το «Ο Έλληνας που έχεις συνηθίσει» από τους Terror X Crew.

Κουτσόπουλος TXCΤα rap skills του… φλέξαρε στο MasterChef ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απέδειξε στο χθεσινό Master Chef πως ξέρει να ραπάρει με Terror X Crew, με τον Σωτήρη Κοντιζά να βγάζει τις δικές του ρίμες. Εκεί λοιπόν εμφανίστηκε ένας παίκτης που ασχολείται με το ραπ και τον φωνάζουν «Εισαγγελέα». Έτσι έδωσε στον γνωστό Chef την αφορμή για ένα εκπληκτικό ρεσιτάλ.

Αφού πέταξε με χιούμορ την σπόντα του για τους τράπερ, όταν ο παίκτης πήγε από κοντά για να χαιρετήσει τους κριτές, δεν δίστασε να ραπάρει το «Ο Έλληνας που έχεις συνηθίσει» από τους Terror X Crew. Η απάντηση που έλαβε δεν του άρεσε και τόσο, καθώς ήταν το «Δεν με θέλουν» του FY». Μάλιστα, όταν Κοντιζάς, Κουτσόπουλος και Ιωαννίδης έμειναν μόνοι τους, ο πρώτος επιχείρησε να ραπάρει με δικές του ρίμες.

Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις