Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Καραμίχος: Η οικογένεια του ηθοποιού και η ζωή του στην Αμερική
LIFESTYLE

Γιώργος Καραμίχος: Η οικογένεια του ηθοποιού και η ζωή του στην Αμερική

Γιώργος Καραμίχος: Ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος ήταν 6 χρόνια βοηθός στο κρεοπωλείο του θείου του: «Έμαθα αισθητική μέσα στο κρεοπωλείο».

Γιώργος Καραμίχος: Μετά από απουσία επτά χρόνων, ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη ζωή του στην Αμερική, τον γιο του και τη δουλειά που έκανε όταν ήταν νεότερος στο κρεοπωλείο του θείου του. Η αποκάλυψη του σάστισε τους πάντες μέσα στο πλατό ήταν ότι δάγκωνε ωμή σπλήνα για να πάρει δυνάμεις. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέφερε ότι: «Για έξι χρόνια, από Α’ γυμνασίου μέχρι Γ’ λυκείου δούλευα στο κρεοπωλείο του αδερφού της μητέρας μου. Αγάπησα τη δουλειά γιατί αγαπούσα τον θείο μου, ο οποίος δεν ήταν κρεοπώλης, ήταν… αρτίστας».

Συνεχίζει λέγοντας πως: «Είχε ψύχωση με όλα, η μπριζόλα έπρεπε να είναι τέλεια, είχε μια αρτιότητα. Έμαθα αισθητική μέσα στο κρεοπωλείο. Αν η μπριζόλα ήταν πιο φαρδιά, όχι θα πάει για κιμά. Ήταν πολύ προσεκτικός με όλα, το κοτόπουλο πρέπει να είναι της ημέρας, δεύτερη μέρα δεν το πουλάμε, το δίνουμε στους φτωχούς. Και γι’ αυτό και δεν έβγαλε λεφτά, ο μόνος κρεοπώλης που δεν έβγαλε λεφτά. Και εκεί εγώ έγραψα και τα πρώτα μου ποιήματα. Η πρώτη μου ποιητική συλλογή γράφτηκε πίσω από τις αποδείξεις του κρεοπωλείου. Καμιά φορά, μετά από ώρες δουλειάς, όταν αισθανόμουν ότι ζαλιζόμουν, αυτό δεν το ξέρει κανείς, δάγκωνα σπλήνα ωμή για να φάω, για να πάρω δύναμη και να ξυπνήσω», είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

Γιώργος Καραμίχος: Τι είπε για την οικογένειά του

Ο αγαπημένος ηθοποιός, είπε ότι η μητέρα του παιδιού του είναι από το Μεξικό και ο μικρός του γιος μιλάει ήδη τρεις γλώσσες: «Έγινα ξανά μπαμπάς πριν από έξι χρόνια (έχει ήδη μια κόρη). Είναι απόφασή μου να μην δουλεύω πολύ για να περνάω ποιοτικό χρόνο με τον γιο μου».  Αποκαλύπτει δε πως αν του το ζητούσαν, θα έκανε γκεστ εμφάνιση στο «Καφέ Της Χαράς».

Γιώργος Καραμίχος: Η επαγγελματική πορεία του ηθοποιού

Αναφορικά με την τεχνική που διδάσκει στη σχολή «Stella Adler» είπε: «Είναι βασισμένη σε αρχέτυπα ζώων. Είχε δημιουργηθεί στην Ελλάδα στο Θέατρο των Αλλαγών. Βρίσκεις τον ρόλο, αναλύεις την ιστορία του ρόλου, φτιάχνεις ένα συγκεκριμένο σώμα, με βάση 7 συγκεκριμένα κριτήρια αποφασίζεις τι ζώο είναι ο ο ρόλος και ουσιαστικά ποια είναι η οπτική του γωνία. Αν αποφασίσεις ότι εγώ είμαι λύκος, δουλεύεις στον συνδετικό ιστό του σώματος και λες ο λύκος τι κάνει, τα μάτια είναι πιο κλειστά, τα ρουθούνια πιο ανοικτά, αλλάζει η τοποθέτηση της φωνής κλπ και μεταμορφώνεσαι εκ των έσω, ενώ είσαι ο ίδιος» είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

Γιώργος Καραμίχος: Ολόκληρη η συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρνούτογλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις