Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φώτης Ντούλος νέα: Η απόπειρα αυτοκτονίας με εξάτμιση αυτοκινήτου
ΚΟΣΜΟΣ

Φώτης Ντούλος νέα: Η απόπειρα αυτοκτονίας με εξάτμιση αυτοκινήτου

Φώτης Ντούλος νέα: Ο δικηγόρος του επιχειρηματία μίλησε για πολύ δύσκολες ώρες ενώ ο δικαστής δεν ανέστειλε την εγγύηση αλλά πήρε μια απόφαση ώστε να διευκολύνει την οικογένεια του αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Φώτης Ντούλος νέα: Ο Ελληνοαμερικανός Φώτης Ντούλος εφάρμοσε μια σωλήνα στην εξάτμιση του αυτοκινήτου και επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του εισπνέοντας μονοξείδιο του άνθρακα. Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν οι Αρχές, που εντόπισαν τον Ελληνοαμερικανό, κατηγορούμενο για τον φόνο της συζύγου του, το πρωί της Τρίτης. Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την επομένη της απόπειρας του Ελληνοαμερικανού, φαίνεται πως ο Φώτης Νούλος συνέδεσε μια σωλήνα στην εξάτμιση του αυτοκινήτου του, το οποίο και ήταν σταθμευμένο στο γκαράζ του σπιτιού του Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ όπου και έμενε. Στόχος του, όπως εκτιμούν οι Αρχές, να αυτοκτονήσει εισπνέοντας μονοξείδιο του άνθρακα.

Ο 52χρονος Ελληνοαμερικανός μεταφέρθηκε την Τρίτη σε νοσοκομείο του Κονέκτικατ όπου υπεβλήθη σε θεραπεία κατά της δηλητηρίασης από εισπνοή μεγάλης ποσότητας μονοξειδίου του άνθρακα, δήλωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας της πόλης Φάρμινγκτον, Τιμ Μακένζι. Λίγες ώρες αργότερα, ο Φώτης Ντούλος μετήχθη σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, όπου και νοσηλεύεται σε μονάδα υπερβαρικού οξυγόνου. Οι μονάδες αυτές αντιμετωπίζουν μια σειρά από ιατρικές παθήσεις, μεταξύ των οποίων εγκαύματα ή δηλητηριάσεις από μονοξείδιο του άνθρακα.

Φώτης Ντούλος: Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο

Από την πρώτη στιγμή, η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε σοβαρή, ωστόσο το νοσοκομείο της Νέας Υόρκης δεν έχει εκδώσει κάποιο ανακοινωθέν αναφορικά με την πορεία του ασθενή. Ο Ελληνοαμερικανός επρόκειτο να καταθέσει σε έκτακτη ακρόαση για την υπόθεση της εξαφάνισης της συζύγου του, Τζένιφερ, για την οποία του έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της απαγωγής και της ανθρωποκτονίας. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που επικοινώνησαν με το σπίτι του, δεν κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με τον κατηγορούμενο, με αποτέλεσμα να στείλουν περιπολικό στο σημείο.

Βίντεο: Αστυνομικοί πραγματοποιούν ανάνηψη στον Ελληνοαμερικανό

Σε βίντεο που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο, μια ομάδα αστυνομικών φαίνονται να πραγματοποιούν τεχνική ανάνηψης σε άνδρα που βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος. Το CNN σημειώνει πως οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να τον επαναφέρουν για περισσότερα από 10 λεπτά.

Φώτης Ντούλος: Αντιμετώπιζε κατηγορίες ανθρωποκτονίας

Πολύ γρήγορα, ο Ελληνοαμερικανός Φώτης Ντούλος τέθηκε στο στόχαστρο των Αρχών, ενώ μια εβδομάδα μετά συνελήφθη μαζί με την σύντροφό του, τη 45χρονη Μισέκλ Τροκόνις, η οποία προσήχθη με την κατηγορία της απόπειρας παρακώλυσης της αστυνομικής έρευνας.
Από την αρχή, το πιο σημαντικό στοιχείο που δυσκόλευε της αρχές παρέμενε άφαντο. Το σώμα της συζύγου του Φώτη Ντούλου, το οποίο και δεν έχει βρεθεί ως και σήμερα. Ωστόσο, οκτώ μήνες μετά την εξαφάνισή της, οι Αρχές απήγγειλαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία σε βάρος του. Ο Ελληνοαμερικανός υποστήριξε από την αρχή πως είναι αθώος και δεν έχει σχέση με την εξαφάνιση της Τζένιφερ.

Jennifer Dulos

Φώτης Ντούλος: Η κάμερα ασφαλείας που τον «καίει»

Στις αρχές του μήνα, ο Ελληνοαμερικανός Φώτης Ντούλος, κατέβαλε εγγυήσεις 6 εκατ. δολαρίων προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος ως την εκδίκαση της δίκης για την εξαφάνιση και τον φόνο της συζύγου του. Ωστόσο, η εγγύηση αποφυλάκισής του επρόκειτο να επανεξετασθεί από το δικαστήριο. Η διαδικασία εξέτασης της αποφυλάκισής του θα διεξαχθεί κανονικά παρά την απουσία του κατηγορούμενου.
Την ημέρα της εξαφάνισής της συζύγου του Ελληνοαμερικανού, κάμερα ασφαλείας φαίνεται πως αποτύπωσε την εικόνα ενός άνδρα κουβαλώντας σακούλες σκουπιδιών, τις οποίες και πετούσε στα σκουπίδια. Οι Αρχές πιστεύουν πως πρόκειται για τον Φώτη Ντούλο, ενώ από την έρευνα ταυτοποιήθηκαν ρούχα και οικιακά αντικείμενα, ενώ βρέθηκαν και ίχνη αίματος της άτυχης μητέρας 5 παιδιών στα σκουπίδια.

Νωρίτερα και από την έρευνα στο σπίτι της, στο προάστιο της Νέας Υόρκης, Νιού Κανάαν, οι Αρχές εντόπισαν αίμα στο γκαράζ, το σπίτι, αλλά και το αυτοκίνητό της. Το όχημα του θύματος φαινόταν να έχει εγκαταλειφθεί κάποια χιλιόμετρα μακριά από την οικία της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις