Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κέιτ Μίντλετον νηπιαγωγείο: Παίζει με τα παιδιά και τους σερβίρει το…. πρωινό τους
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτ Μίντλετον νηπιαγωγείο: Παίζει με τα παιδιά και τους σερβίρει το…. πρωινό τους

Κέιτ Μίντλετον νηπιαγωγείο: Η 38χρονη δούκισσα του Κέμπριτζ έδειχνε στο στοιχείο της σερβίροντας μπολ με δημητριακά και έπαιξε παιχνίδια με τα παιδιά.

Κέιτ Μίντλετον νηπιαγωγείο: Νέα εμφάνιση έκανε σήμερα η Κέιτ Μίντλετον σε ένα νηπιαγωγείο στο νότιο Λονδίνο, όπου έπαιξε με παιδιά ενώ δεν δίστασε να τους σερβίρει και το πρωινό τους. Η 38χρονη δούκισσα του Κέμπριτζ έδειχνε στο στοιχείο της σερβίροντας μπολ με δημητριακά και έπαιξε παιχνίδια με τα παιδιά στο Stockwell Gardens Nursery & Pre-School. Μαθημένη από τα δικά της παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, η Κέιτ Μίντλετον διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών ενώ συνεχάρη δύο κοριτσάκι που έμειναν στο τραπέζι για να φάνε το πρωινό τους. Παράλληλα, δεν δίστασε να λερώσει τα χέρια της βάζοντάς τα σε ένα πλαστικό δοχείο με άμμο και σαλιγκάρια κατά την διάρκεια ενός messy play.

Η Κέιτ Μίντλετον ντυμένη απλά, με ένα μαύρο στενό τζιν παντελόνι, ένα κρεμ μπλουζάκι αξίας 80 λιρών του γαλλικού οίκου Sézane, μαύρα μποτάκια και ένα οινοπνευματί παλτό, μίλησε με το προσωπικό του νηπιαγωγείου για την σημασία των θρεπτικών τροφίμων στην ανάπτυξη των παιδιών και μίλησε για την πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει η ίδια και η οποία θα διαρκέσει έναν μήνα, αποκαλύπτοντας πως 100.000 άτομα την έχουν υπογράψει από την έναρξή της.

Κέιτ Μίντλετον νηπιαγωγείο: To πρωινό στα χαρούμενα παιδάκια

Είναι η τρίτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μέσα σε λίγες ημέρες, μετά την εμφάνισή της στην Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος, αλλά και την επίσκεψή της σε Νοσοκομείο Παίδων χθες, όπου παραλίγο να πάρει ο αέρας την φούστα της. Μιλώντας σήμερα, η δούκισσα του Κέμπριτζ μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για την πρώιμη επιτυχία της έρευνάς της, η οποία στοχεύει να προκαλέσει μια συζήτηση σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο για την ανατροφή της επόμενης γενιάς. Όπως δήλωσε: «Είναι υπέροχο να επισκέπτομαι μέρη όπως αυτό όπου οι κοινότητες συνεργάζονται για να στηρίξουν η μία την άλλη.

Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησα μια ευρεία έρευνα στο Ηνωμένο Βασίλειο για την πρώιμη παιδική ηλικία γιατί θέλω να ακούσω τις απόψεις της κοινωνίας για την ανατροφή της επόμενης γενιάς. Είμαι τόσο χαρούμενοι που πάνω από 100.000 άνθρωποι από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ήδη συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο και ανυπομονώ για τα αποτελέσματα». Κατά την διάρκεια της επίσκεψής της, η Κέιτ Μίντλετον ενημερώθηκε για την σημασία της θρεπτικής διατροφής για την ανάπτυξη ενός παιδιού από τους μαθητευόμενους στην ακαδημία LEYF Early Years Chef. Αργότερα, σέρβιρε μαζί με τους δασκάλους του νηπιαγωγείου το πρωινό στα ενθουσιασμένα παιδάκια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις