«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Οι εξελίξεις για το επόμενο επεισόδιο και η «κόντρα» με το MasterChef

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Οι εξελίξεις για το επόμενο επεισόδιο και η «κόντρα» με το MasterChef

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Το βράδυ της Δευτέρας το MasterChef πλησίασε τη σειρά σε απόσταση αναπνοής και, μάλιστα, την ξεπέρασε στο δυναμικό κοινό.

29.01.2020 | 10:50

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Η κατάσταση αγριεύει στις «Άγριες Μέλισσες» και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές καθώς η Ελένη θα οδηγηθεί στη φυλακή. Η Μυρσίνη, με τη βοήθεια του Κωνσταντή, σκάβει στο σημείο που της υποδεικνύει η Σμαρώ και βρίσκουν θαμμένα ενοχοποιητικά στοιχεία. Η Μυρσίνη είναι, πλέον, σίγουρη για την ενοχή της Ελένης. Αναγκάζει τον ενωμοτάρχη να καλέσει την Ελένη στο τμήμα για ανάκριση και να την προφυλακίσει μέχρι να εξιχνιαστεί η παράξενη υπόθεση. Στο αυριανό και τελευταίο επεισόδιο για αυτή την εβδομάδα, απελπισμένη με τη σύλληψή της, η Ελένη κάνει ότι μπορεί για να πείσει τον Προύσαλη πως η Σμαρώ ευθύνεται για όσα βρέθηκαν στο χωράφι της.

Ο Κυπραίος, αποφασισμένος να ξεσκεπάσει την πλεκτάνη της χαρτορίχτρας, προσπαθεί να βρει τα ίχνη της, μια ξαφνική καταιγίδα, όμως, δυσκολεύει το έργο του ίδιου και του Προύσαλη. Την ίδια στιγμή, φτάνει στο χωριό ο ιατροδικαστής και ορίζει την εκταφή του Σέργιου, με σκοπό να πάρει δείγμα από τα μαλλιά του και να τα συγκρίνει μ΄ αυτά που βρέθηκαν στο χωράφι της Ελένης. Ο Δούκας αρνείται να δώσει άδεια για την εκταφή, όμως η οργή κι η αποφασιστικότητα της Μυρσίνης δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια. Η φυλάκιση της Ελένης πέφτει σαν «βόμβα» στο χωριό κι όλοι περιμένουν μουδιασμένοι το πόρισμα του ιατροδικαστή. Θέλοντας να τη βοηθήσει, ο Κυπραίος της ομολογεί πως γνωρίζει το μυστικό τους για τον φόνο του Σέργιου.

Άγριες Μέλισσες εναντίον MasterChef

Οι Άγριες Μέλισσες, η κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1 που φέτος αποτελεί την “βασίλισσα” της τηλεθέασης, φαίνεται πως απειλήθηκε από το MasterChef, αφού της στοίχισε μερικά νούμερα τηλεθέασης. Η δραματική σειρά εποχής ήταν πολύ συχνά πρώτη στην τηλεθέαση, αλλά το βράδυ της Δευτέρας το MasterChef την πλησίασε σε απόσταση αναπνοής και, μάλιστα, την ξεπέρασε στο δυναμικό κοινό. Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό το MasterChef ήταν πρώτο με ποσοστό 35,3%, ενώ οι Άγριες Μέλισσες είχαν 28,4%. Στο γενικό σύνολο συνέβη το αντίστροφο, με τη σειρά να είναι πρώτη με ποσοστό 33%, ενώ το ριάλιτι σημείωσε 25,5%.

Υπενθυμίζεται πως το MasterChef προβάλλεται στις 21:00, ενώ οι Άγριες Μέλισσες στις 22:45, επομένως ένα μέρος του κοινού άλλαξε κανάλι και από το Star έβαλε ΑΝΤ1 από ένα σημείο της βραδιάς και μετά. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί, πως στην πρεμιέρα του στα social media το κοινό ανταποκρίθηκε ενεργά με 101.154 διαδράσεις και τα posts των επίσημων σελίδων εμφανίστηκαν 962.836 φορές, ενώ στο twitter το #MasterChefGR έγινε Νο 1 trend σε λιγότερο από 2 λεπτά τηλεοπτικού αέρα και κατέκτησε την 5η θέση στα worldwide trends!

Exit mobile version