«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 64: Οι εξελίξεις για σήμερα, Τετάρτη 29/1

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 64: Οι εξελίξεις για σήμερα, Τετάρτη 29/1

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 64: Ο Νικηφόρος ανακαλύπτει πως η Ασημίνα του έκρυψε το δεύτερο απορριπτικό γράμμα από ακόμα έναν εκδοτικό οίκο και συγκρούεται μαζί της.

29.01.2020 | 08:57

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 64: Ανατρεπτικά δεδομένα έρχονται και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Η Ελένη κάνει πράξη την υπόσχεση της, να βοηθήσει την Δρόσω, να φύγει απ’ το χωριό. Έτσι η Δρόσω νιώθει για πρώτη φορά αισιόδοξη για το μέλλον. Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος ανακαλύπτει πως η Ασημίνα του έκρυψε το δεύτερο απορριπτικό γράμμα από ακόμα έναν εκδοτικό οίκο και συγκρούεται μαζί της. Παράλληλα η Σμαρώ πείθει την Μυρσίνη, πως είδε σε όραμα τον Σέργιο. Είπε μάλιστα πως εκείνος της υπέδειξε πως οι αποδείξεις για το φόνο του κρύβονται στα χωράφια της Ελένης.

Η Μυρσίνη με τη βοήθεια του Κωνσταντή, σκάβει στο σημείο που της υποδεικνύει η Σμαρώ και βρίσκουν θαμμένα ενοχοποιητικά στοιχεία. Η Μυρσίνη είναι πλέον σίγουρη για την ενοχή της Ελένης. Αναγκάζει τον ενωμοτάρχη να καλέσει την Ελένη στο τμήμα για ανάκριση και να την προφυλακίσει μέχρι να εξιχνιαστεί η παράξενη υπόθεση. Θα μπορέσει η Ελένη ν’ αποδείξει τα ψέματα της Σμαρώς ή η αλήθεια θα βγει στο φως;

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 64: Δείτε το σημερινό τρέιλερ

Exit mobile version