Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καμμένος αυτοκίνητα: Στην αντιπροσωπεία με την πρώην και τη νυν
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος αυτοκίνητα: Στην αντιπροσωπεία με την πρώην και τη νυν

Καμμένος αυτοκίνητα: «Για 4,5 χρόνια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν κοιμήθηκα πάνω από δύο ώρες».

Καμμένος αυτοκίνητα: Ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα εγκαίνια της νέας επιχείρησης εμπορίας αυτοκινήτων του γιου του. Ο Ηλίας Καμμένος, γιος του Πάνου Καμμένου, αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του παππού του, ο οποίος τη δεκαετία του ’60 διατηρούσε παρόμοια επιχείρηση στη λεωφόρο Συγγρού, κρατώντας μάλιστα την ίδια επωνυμία με τότε. Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, έδωσε το παρών στα εγκαίνια με την νυν σύζυγό του, Έλενα Τζούλη, και τα παιδιά τους, με τον κ. Καμμένο άθελά του να κλέβει όλα τα βλέμματα και την προσοχή στα εγκαίνια του νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος της οικογένειας με την πλήρως ανανεωμένη εμφάνισή του, καθώς έχει χάσει πολλά πολλά κιλά.

Aπό την μεγάλη εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει η πρώην σύζυγος του Πάνου Καμμένου και μητέρα του Ηλία Καμμένου, Πέγκυ Φιλίππου, μαζί με τους γονείς της, που δραστηριοποιουνται στα γαλακτοκομικά έχοντας την εταιρεία ΦΑΓΕ. O Πάνος Καμμένος είναι πατέρας πέντε παιδιών. Έχει δύο παιδιά με την νυν σύζυγό του, Έλενα Τζούλη, τον Λευτέρη και την Πολυτίμη – Δέσποινα και τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του Πέγκυ Φιλίππου, τους Γιάννη, Ηλία και Νίκο. Μετά τον χωρισμό τους διατηρούν φιλικές σχέσεις. Στα εγκαίνια της έκθεσης αυτοκίνητων έδωσε το «παρών» πλήθος κόσμου, η οικογένεια αλλά και πολλοί φίλοι αυτών.

Ο Ηλίας Καμμένος με την μητέρα του και τους παππούδες του στο πλευρό του, στο νέο επαγγελματικό του εγχείρημα:
Κώστας Κοκκινάκης, Αλεξία Καμμένου

Πάνος Καμμένος: 28 χρόνια το κινητό μου δεν έκλεισε ποτέ, τώρα δεν έχω κινητό

Ο Πάνος Καμμένος έφυγε από την πολιτική και πλέον, όπως είπε και ο ίδιος στα εγκαίνια της νέας εταιρείας πώλησης αυτοκινήτων τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, θα μπορεί πλέον να στηρίξει τα παιδιά του. Στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας που είναι αγνώριστος μετά την απώλεια κιλών, υπογράμμισε ότι για τον ίδιο άλλαξε μία ολόκληρη ζωή και τόνισε: «Έφυγα από την πολιτική και μπορώ πλέον να στηρίξω τα παιδιά μου».

«28 χρόνια το κινητό μου δεν έκλεισε ποτέ, τώρα δεν έχω κινητό. Για 4,5 χρόνια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν κοιμήθηκα πάνω από δύο ώρες. Η αγάπη μου προς την πατρίδα μου παραμένει. Αλλά κάποια στιγμή και οι πολιτικοί αλλά και οι πολίτες πρέπει να παραδίδουμε τη σκυτάλη στη νεότερη γενιά» είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις