Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αυγενάκης σάιτ: Χάκαραν την ιστοσελίδα του υπουργού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυγενάκης σάιτ: Χάκαραν την ιστοσελίδα του υπουργού

Αυγενάκης σάιτ: Η επίσημη σελίδα του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, δέχτηκε "επίθεση" και γέμισε παντού με το σήμα του Ολυμπιακού, ενώ κατέβηκε λίγη ώρα αργότερα.

Αυγενάκης σάιτ: Ο Λευτέρης Αυγενάκης διατηρεί προσωπική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, η οποία εδώ και λίγη ώρα έχει πέσει θύμα κυβερνοεπίθεσης. Χάκερ έχουν εισβάλει στην ιστοσελίδα και την έχουν γεμίσει με το σήμα του Ολυμπιακού! Μάλιστα, έχουν αλλάξει και το όνομά της από avgenakis.gr σε Olympiakos F.C. E.O Οι χάκερ, κατηγορούν ευθέως τον υφυπουργό Αθλητισμού ότι υιοθετεί την «ατζέντα» της πειραιώτικης ΠΑΕ, ύστερα από την εισήγηση-σκάνδαλο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Μιας εισήγησης που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων όχι μόνο στις εμπλεκόμενες ΠΑΕ, όχι μόνο στον απλό φίλαθλο κόσμο, αλλά παίρνει και πολιτικές διαστάσεις. Αρκετοί στη Νέα Δημοκρατία διαφοροποιούνται, προκαλώντας τριγμούς.  Να τονιστεί ότι ο ΠΑΟΚ κατηγόρησε ευθέως τον κ. Αυγενάκη μετά το πόρισμα της ΕΕΑ για την αποβολή του Δικεφάλου από το πρωτάθλημα και μάλιστα σε ανακοίνωσή του καταφέρθηκε εναντίον του, ζητώντας από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του.

Δείτε ακόμη

“Η Γιουγκοσλαβία διαλύθηκε από μια ποδοσφαιρική κόντρα” – Ο Βελόπουλος “κρούει τον κώδωνα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις