Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μενεγάκη φεύγει από Άλφα: Η… σπόντα της Ελένης στην εκπομπή
LIFESTYLE

Μενεγάκη φεύγει από Άλφα: Η… σπόντα της Ελένης στην εκπομπή

Μενεγάκη φεύγει από Άλφα: Η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της πέταξε μία σπόντα on air μετά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν για αποχώρησή της από τον Alpha.

Μενεγάκη φεύγει από ΆλφαΜία απρόσμενη… σπόντα «πέταξε» η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή συζήτηση που είχε με την καλεσμένη της Μαρία Λουίζα Βούρου. «Έχω καταγωγή από την Άνδρο», είπε η Μαρία Λουίζα Βούρου και η Ελένη Μενεγάκη έμεινε έκπληκτη, γιατί ήταν κάτι που δεν θυμόταν καθόλου. «Μήπως να έρθω εκεί να με γυμνάσεις;», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια και συνέχισε λέγοντας: «Κάνει pilates. Εγώ αυτό το είχα δοκιμάσει -πριν κάνω την κόρη μου την τελευταία- και μου άρεσε. Θα μου πεις τώρα εσύ, αφού σου άρεσε ρε Ελένη, έχουν περάσει 5 χρόνια!

Γιατί δεν ξαναπάς; Θέλω τον χρόνο μου…Είπαμε… Είμαι αργή να πάρω αποφάσεις, αλλά άμα τις πάρω τρένο τις πάω», είπε όλο νόημα. Να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να αποχωρεί από τον Alpha και από την τηλεόραση γενικότερα για την επόμενη σεζόν.

Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις