19χρονη Χανιά: Βρέθηκε η κοπέλα από την Κρήτη

ΕΛΛΑΔΑ

19χρονη Χανιά: Βρέθηκε η κοπέλα από την Κρήτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

19χρονη Χανιά: Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη επικοινώνησε χθες το απόγευμα με τη μητέρα της και της ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία της.

29.01.2020 | 14:22

19χρονη ΧανιάΤέλος καλό, όλα καλά στην υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης κοπέλας στην Κρήτη. Τα ίχνη της είχαν χαθεί στις 22 Δεκεμβρίου από τα Χανιά. Εν τέλει βρέθηκε στο Ηράκλειο όπου είχε πάει με τον  φίλο της. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, η 19χρονη επικοινώνησε χθες το απόγευμα με τη μητέρα της και της ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία της. Από την πλευρά της, η μητέρα της νεαρής κοπέλας δήλωσε σήμερα στην Αστυνομία ότι η κόρη της βρέθηκε και ότι είναι καλά. Για την εξαφάνιση της 19χρονης είχε εκδοθεί και Silver Alert.

Την ίδια ώρα, αίσιο τέλος έχουμε στην εξαφάνιση της 11χρονης,  Αμπιντμουσλίμ Μπανίν από την Καλλιθέα Αττικής που χάθηκε την Κυριακή. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (27/01) το «Χαμόγελο του Παιδιού» έκανε γνωστό ότι η 11χρονη βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της.

Η 19χρονη κοπέλα από τα Χανιά:
Exit mobile version