Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Συλλαλητήριο ΠΑΟΚ: Το κάλεσμα της ΠΑΕ για την τροπολογία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συλλαλητήριο ΠΑΟΚ: Το κάλεσμα της ΠΑΕ για την τροπολογία

Συλλαλητήριο ΠΑΟΚ: Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κάνει λόγο για ένα «ειρηνικό συλλαλητήριο» προκειμένου όλοι να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στην «προσπάθεια για ανάδειξη του πρωταθλητή με νομοθετική ρύθμιση».

Συλλαλητήριο ΠΑΟΚΤη μαζική παρουσία του λαού του ΠΑΟΚ ζητά μέσω μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το συλλαλητήριο που έχουν εδώ και λίγες ημέρες προγραμματίσει οι οργανωμένοι φίλαθλοι του «Δικεφάλου του βορρά», το απόγευμα της Πέμπτης (30/1) στις 18.00, στην Καμάρα. Οι Θεσσαλονικείς θα διαμαρτυρηθούν για την τροπολογία της κυβέρνησης η οποία αναμένεται να στερήσει βαθμούς από την ομάδα. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κάνει λόγο για ένα «ειρηνικό συλλαλητήριο» προκειμένου όλοι να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στην «προσπάθεια για ανάδειξη του πρωταθλητή με νομοθετική ρύθμιση».

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η προσπάθεια για ανάδειξη του πρωταθλητή με νομοθετική ρύθμιση μετά την αστήρικτη και καθοδηγούμενη εισήγηση της Ελεγχόμενης Επιτροπής Αυγενάκη και ταυτόχρονη παρουσίαση του ΠΑΟΚ ως ευνοούμενου, είναι μια κακοστημένη φάρσα και δε θα περάσει. Προσκαλούμε κι εμείς με τη σειρά μας τον κόσμο να παραβρεθεί στο αυριανό ειρηνικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι ΣΦ ΠΑΟΚ, στις 18:00 στην Καμάρα, για να ενώσουμε τις φωνές μας!». Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η εν λόγω νομοθετική ρύθμιση πέρασε από τη Βουλή με 156 «ναι». Συνολικά ψήφισαν 246 βουλευτές, ενώ κατά τάχθηκαν 90 βουλευτές. Όπως είναι γνωστό η ονομαστική τροπολογία έγινε με αίτημα ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, αποχή από την ψηφοφορία επέλεξαν Κίνημα Αλλαγής, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ 25. Η διαδικασία έγινε με ηλεκτρονική ψήφο.

Η ψήφιση της τροπολογίας:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις