Χασάν Ολυμπιακός: Επιστροφή στον Πειραιά μετά από έξι μήνες

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χασάν Ολυμπιακός: Επιστροφή στον Πειραιά μετά από έξι μήνες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

Χασάν Ολυμπιακός: Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του Χασάν στον Πειραιά ο οποίος αποκτήθηκε για έξι μήνες από την πορτογαλική Μπράγκα με τη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων να προβλέπει οψιόν αγοράς του παίκτη στο τέλος της σεζόν.

29.01.2020 | 13:10

Χασάν ΟλυμπιακόςΤην απόκτηση του Χασάν Κούκα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” επισημοποίησαν τη συνεργασία τους με τον Αιγύπτιο στράικερ, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα του Πειραιά έξι μήνες μετά. Ο διεθνής στράικερ έχει κάνει φέτος επτά συμμετοχές με τη Μπράγκα, έχοντας σημειώσει ένα γκολ. Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του Χασάν στον Πειραιά ο οποίος αποκτήθηκε για έξι μήνες από την πορτογαλική Μπράγκα με τη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων να προβλέπει οψιόν αγοράς του παίκτη στο τέλος της σεζόν. Ο Χασάν πραγματοποίησε πέρυσι 32 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό και πέτυχε 15 γκολ. Το καλοκαίρι ο υψηλόσωμος στράικερ επέστρεψε στη Μπράγκα, καθώς η διοίκηση των Πειραιωτών δεν ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του, που ήταν στα 4 εκατ. ευρώ. Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή που έκαναν οι “ερυθρόλευκοι” στη χειμερινή περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός (26 ετών) θα φορέσει για δεύτερη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα, μετά την περσινή του παρουσία στην ομάδα μας». Στις πρώτες του δηλώσεις ο 26χρονος επιθετικός είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για την ομάδα και ανυπομονώ να σας δω στο Καραΐσκάκη και να νιώσω τη στήριξή σας! Θα δώσω τα πάντα για να κάνουμε δικό μας το πρωτάθλημα».

Τα περσινά κατορθώματα του Χασάν με τον Ολυμπιακό:
Exit mobile version