Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μάστερ σεφ 4 πρεμιέρα: Οι κριτές, οι υποψήφιοι για ποδιά και οι … «ανα – ποδιές»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάστερ σεφ 4 πρεμιέρα: Οι κριτές, οι υποψήφιοι για ποδιά και οι … «ανα – ποδιές»

Μάστερ σεφ 4 πρεμιέρα: Δείτε βίντεο με τις προσπάθειες των πρώτων υποψηφίων για την κουζίνα του Master Chef .

Μάστερ σεφ  4 πρεμιέρα: Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ η τέταρτη σεζόν του μαγειρικού διαγωνισμού Master Chef στην τηλεόραση του STAR ξεκινώντας με την προβολή των οντισιόν του διαγωνισμού. Στο πρώτο επεισόδιο των οντισιόν, μεταξύ των υποψηφίων ξεχώρισε η Δήμητρα, η οποία μαγείρεψε ένα vegan πιάτο, κέρδισε την πολυπόθητη ποδιά για να προχωρήσει στον διαγωνισμό και παράλληλα έστειλε και το μήνυμά της κατά της ομοφοβίας αναφερόμενη στη σύζυγό της.

Χαρακτηριστικά η 34χρονη υποψήφια του διαγωνισμού θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν η ίδια και η σύζυγός της εξηγώντας πως είναι παντρεμένη με γυναίκα και τονίζοντας μεταξύ άλλων αναφερόμενη στην κοινωνία ότι πρέπει «να μην συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν».

Μάστερ σεφ πρεμιέρα: Απόσπασμα από την στιγμή που μαγειρεύει η Δήμητρα

Μάστερ σεφ πρεμιέρα: Το αρνάκι που έσκασε στο… πάτωμα

Οι τρεις σεφ μετά τη δημοσιότητα που έχουν γνωρίσει διατηρούν το γνωστό στιλ, του καλού, του κακού και του ….σχεδόν αυστηρού, ρόλο που έχει επωμιστεί ο Λεωνίδς Κουτσόπουλος, ενώ οι υποψήφιοι με πολλά όνειρα και λιγότερη επιδεξιότητα ονειρεύονται να κατακτήσουν το έπαθλο και τη δόξα της επόμενης μέρας του μαγειρικού διαγωνισμού. Ζηλευτό φυσικά πλην της δόξας την οποία έχουν γνωρίσει ο Άκης Πετρετζίκης και ο Γιάννης Αποστολάκης στις κουζίνες, ως προηγούμενοι νικητές είναι και το καθόλου ευκαταφρόνητο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Πολύ ριάλιτι στις ιστορίες των παικτών με τις οικογένειές τους ή τον έρωτά τους σε πρώτο πλάνο και φυσικά την πρεμιέρα έκλεψε το αρνάκι που μαγείρεψε ο υποψήφιος σε φ Γιάννης και … έσκασε μεγαλοπρεπώς στο πάτωμα για να φύγει ο υποψήφιος με τρία «όχι».

Μάστερ σεφ πρεμιέρα: Η audition του Γιάννη

Μάστερ σεφ πρεμιέρα: Η Ηλιάνα και τα κεφτεδάκια

Τα κεφτεδάκια από αγριογούρουνο της Ηλιάνας δέθηκαν κριτική διαφορετική. Το «κυνήγι» ήταν κάτι που ενόχλησε τον Κοντιζά, γι’ αυτό και ανέπτυξε ένα αρκετά μεγάλο σκεπτικό. Τα κεφτεδάκια του άρεσαν, αλλά η απλότητα του πιάτου προβλημάτισε. Σώθηκε από την εξομολόγηση η οποία την έκανε να πάρει δύο «ναι».

Η εξομολόγηση του Αλέξανδρου

Ο Χούλιο ήταν από αυτές τις περιπτώσεις που αναρωτιέσαι αν μας τρολάρει ή αν εννοεί όσα λέει και όσα κάνει. Θα μείνουμε με την απορία γιατί φυσικά έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες. Λογικό, λογικότατο. Άφησε το skate του στην άκρη και μπήκε στον διαγωνισμό αν και οι γονείς του δεν πιστεύουν σ’ αυτόν. Εκείνος ήρθε για να αποδείξει όλα όσα μπορεί να κάνει. Ο Αλέξανδρος είναι ένας ονειροπόλος σεφ, ο οποίος βρήκε ράγες για να ταξιδέψει την επιθυμία του. Μαγείρεψε με πάθος, εξομολογήθηκε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και βρέθηκε ξαφνικά να έχει αγοράσει λάθος κρέας. Αυτό του στοίχισε την είσοδο. Μοιραίο λάθος, ασυγχώρητο.

 Η… «αγκαλίτσα» της Σατενίκ στον Κοντιζά

Η Σατενίκ από την Αρμενία έφτιαξε τους κεφτέδες της και ένιωσε το ίδιο άγχος που ένιωθε και ως παιδί που φοβόταν τους ξένους και τα μεγάλα και άγνωστα πλήθη. Με ιδιαίτερη αδυναμία στον Σωτήρη Κοντιζά η όμορφη νεαρή νίκησε το άγχος και πέρασε στην επόμενη φάση. Και έκανε και «αγκαλίτσα» τον Κοντιζά.

Η… «μητέρα» του Κουτσόπουλου

Η Φώτη είναι η γυναίκα που μοιάζει με την μητέρα του Κουτσόπουλου. Για την αλήθεια, η Φώτη είναι ρόλος. Γεμάτος φως και χαρά. Εύθραυστη μεν, γάργαρη δε. «Τρέλα μέχρι και στις τσέπες» θα πει ο θείος Λεό, ο οποίος θα την εγκρίνει μόνο και μόνο για να δώσει την αύρα της και στην επόμενη φάση. «Σταματήσαμε να μετράμε, πάμε δυνατά για το μέλλον» είπε η Φώτη που θέλει να την πούμε Φωτεινή. Και κάπως έτσι ξεκίνησε δυνατά για την επόμενη φάση. Ο επίλογος είχε άρωμα Αργεντινής και όλα κύλησαν πολύ ή λιγότερο νόστιμα για μία πρεμιέρα η οποία, αν μη τι άλλο, απέδειξε πως το «Master Chef» είναι εδώ, ανανεωμένο και γευστικό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις