Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιαννάκου Χρυσοχοΐδης: Η βουλευτής θέλει να καταψηφίσει άρθρο σε νομοσχέδιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιαννάκου Χρυσοχοΐδης: Η βουλευτής θέλει να καταψηφίσει άρθρο σε νομοσχέδιο

Γιαννάκου Χρυσοχοΐδης: Η βουλευτής αντιδρά για τη ρύθμιση που υπάρχει στο νομοσχέδιο για την πολιτική προστασία και επιτρέπει στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης να δημιουργούν χώρους εποπτευόμενης χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Γιαννάκου ΧρυσοχοΐδηςΤην ένστασή της σε ένα συγκεκριμένο άρθρο του νομοσχεδίου του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου. Η βουλευτής αντιδρά για τη ρύθμιση που υπάρχει στο νομοσχέδιο για την πολιτική προστασία και επιτρέπει στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης να δημιουργούν χώρους εποπτευόμενης χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Η κυρία Γιαννάκου ζήτησε από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να αποσύρει το συγκεκριμένο άρθρο από το νομοσχέδιο, συμφώνησε με την άποψη του ΚΚΕ όσον αφορά την αλλαγή όλης της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και προειδοποίησε ότι αν το άρθρο δεν αποσυρθεί θα το καταψηφίσει δημοσίως στην ολομέλεια.

«Αυτό το άρθρο του υπουργείου Υγείας κ. υπουργέ για ΧΕΧ να το βγάλετε από το νομοσχέδιο. Θα συμφωνήσω με το ΚΚΕ. Πρέπει να αλλάξει όλη η νομοθεσία για τα ναρκωτικά. Ιδεολογικά επικίνδυνη η κατάσταση στη χώρα μας με τον τρόπο που κινείται. Οι ΧΕΧ δεν έχουν μελετηθεί στο εξωτερικό για να δούμε τα αποτελέσματά τους. Δεν θα το ψηφίσω αν το κρατήσετε. Θα το καταψηφίσω δημοσίως στην Ολομέλεια». Το άρθρο που υπάρχει στο νομοσχέδιο για το νέο πλαίσιο πολιτικής προστασίας επί της ουσίας διευρύνει ρύθμιση που είχε θεσπιστεί επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ώστε εκτός από συγκεκριμένους φορείς όπως το  ΚΕΘΕΑ , τα νοσοκομεία κ.α., να μπορούν να λειτουργούν χώρους εποπτευόμενης χρήσης ναρκωτικών και οι Οργανισμοί Τοπικοί Αυτοδιοίκησης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις