Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κουτσόπουλος ΠΑΣΟΚ: Μία νέα ανάρτηση του σεφ για την «πράσινη» αγάπη του
LIFESTYLE

Κουτσόπουλος ΠΑΣΟΚ: Μία νέα ανάρτηση του σεφ για την «πράσινη» αγάπη του

Κουτσόπουλος ΠΑΣΟΚ: «Σηκώνουμε μανίκια... Δεν είναι ώρα για λόγια, είναι ώρα για πράξεις».

Κουτσόπουλος ΠΑΣΟΚ: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο ένας από τους τρεις κριτές του Masterchef 4, διακρίνεται για το χιούμορ του, αλλά και για την αγάπη του για το ΠΑΣΟΚ. Λίγο πριν τη χθεσινή πρεμιέρα του διαγωνισμού μαγειρικής ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος χρησιμοποίησε τη φωτογραφία του από το αεροπλάνο, από τον περσινό τρίτο κύκλο.

Κύκλος που είχε κάνει πάταγο, και στη φωτογραφία αυτή κάνει νεύμα και χαιρετάει σαν άλλος Ανδρέας Παπανδρέου. «Σηκώνουμε μανίκια… Δεν είναι ώρα για λόγια… Είναι ώρα για πράξεις.Δεν είναι υπόσχεση… Είναι δέσμευση… Καλή σεζόν σατανάδες Ευχαριστούμε πολύ» έγραψε.

Κουτσόπουλος ΠΑΣΟΚ: Η πρόσκληση του Παύλου Χρηστίδη

Πριν λίγο καιρό ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να εκφράσει την αγωνία του για την… επιστροφή του ΠΑΣΟΚ. Λίγο πριν την πρεμιέρα του Masterchef 4 είχε γράψει στο Twitter: «Το masterchef επιστρέφει… Εσύ πότε?», έγραψε στο Twitter συνοδεύοντας την ανάρτησή του με ένα μπρελόκ του ΠΑΣΟΚ σε σχήμα καρδιάς. Πολύ γρήγορα η ανάρτηση του έγινε viral, με τον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλο Χρηστίδη να τον προσκαλεί στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις